Hos Miljonlotteriet kan du vinna en drömvilla i Spanien.

Nyproducerad villa med pool i Torrevieja
VINSTVÄRDE: 3 500 000 KR

Vinn husdrömmen i Spanien. Njut av 320 soldagar om året.

Klimatet på spanska kusten gör inte bara luften varmare. Folk mår bättre, har nära till skratt och det är lätt att skaffa nya vänner. Dessutom får du mer livskvalitet för pengarna, säger svenskarna med boende på spanska kusten. Det är ett liv som kan bli ditt när du vinner.

Vinstfakta:

  • Ett boende på populära Costa Blanca i Spanien
  • Vår mäklare Maria Persson hjälper dig att hitta eller bygga din drömbostad
  • Villa, lägenhet eller flerfamiljshus? Du väljer själv vilket slags boende som passar dig
Hos Miljonlotteriet kan du vinna ett hus i Spanien

Mäklaren Maria hjälper dig till ditt drömboende

Sedan 20 år tillbaka bor Maria Persson i provinsen Alicante i sydöstra Spanien. Här arbetar hon som mäklare och förmedlar bostäder till sollängtande svenskar. När du väljer den här vinsten är det Maria som hjälper dig hitta eller bygga ditt drömboende. Utöver ljuvliga dopp och vackra vyer, lockas Marias kunder av det sociala livet och den avslappnade kulturen. Samt billiga flygbiljetter från Sverige. Då blir det fler besök från familj och vänner. Utöver ljuvliga dopp och vackra vyer, lockas Marias kunder av det sociala livet och den avslappnade kulturen. Samt billiga flygbiljetter från Sverige. Då blir det fler besök från familj och vänner.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ett hus i Spanien
Hos Miljonlotteriet kan du vinna ett hus i Spanien
Costa Blanca är känt för sina färggranna citrusodlingar.

Agneta fann sin dröm i Spanien

Agneta bor i Nerja i närheten av Málaga. En flytt som hon inte ångrar en sekund.
– Som reumatiker kunde klimatet knappast bli bättre. Dessutom är sjukvården helt fantastisk, berättar hon. I övrigt finns alla bekvämligheter som vi har hemma.

Förutom att ta det lugnt och umgås med grannarna gör Agneta och hennes man en del utflykter. Ofta till marknader och sevärdheter i närheten. Men ibland blir det längre turer.
– Det är nära till Portugal, Marocko och Gibraltar. Att åka dit är som att hämna i England. Det är väldigt speciellt, säger hon.

Som många andra går de ofta ut och äter på kvällarna.
– Vi får väldigt bra mat för pengarna, förklarar Agneta. Det är oftast halva priset jämfört med hemma.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ett hus i Spanien
Spansk paella

Paella är klassisk spansk husmanskost med anor från 1700-talet.

Monika och Anders njuter av boule med nya vänner och sol på altanen

Anders och Monika är ett av många svenska par som köpt boende i Torrevieja. Här bor de fyra till fem månader om året och spelar boule, pysslar om huset, går på restaurang och njuter av klimatet.
– Det är det lata livet som råder här, skrattar Anders. Allting är så enkelt. Vi sitter mycket på altanen, dricker kaffe och tar sköna promenader.
För drygt ett år sen gick de med i en svensk bouleförening. I dag spelar de flera gånger i veckan och deltar i olika turneringar.
– Vi var ute och gick när de plötsligt frågade om vi ville vara med. Boule är väldigt populärt här. Det är ett trevligt sätt att umgås och lära känna folk i området, säger Monika. Och njuta av vädret, förstås.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna ett hus i Spanien
Vackra blommor i Spanien
Med 320 soldagar om året är det alltid något som blommar på Costa Blanca.
"Det är det lata livet som råder här. Allting är så enkelt. Vi sitter mycket på altanen, dricker kaffe och tar sköna promenader."

Läs mer om