Vinnarna i senaste dragningen i Andra Chansen

Ny chans till vinst i Andra Chansen!

När du registrerar dina Miljonlotter genom vår app eller på vår webb, så har du chans att vinna presentkort laddade med 10 000 kronor i vår extradragning Andra Chansen – varje månad! Det gäller både nitlotter och lotter som du redan har vunnit på i skrapet.

Registrera dina lotter här

Välj din guldkant 
Shoppa, åk på spa-dagar, ät på finare restauranger, gå på konserter eller besök en storstad över helgen. Med Andra Chansens superpresentkort finns alla möjligheter till att sätta guldkant på vardagen. Utforska alla varumärken här.

Vinnare

Vad väljer du om du vinner 10 000 kronor?

Våra vinnare i Andra Chansen berättar om sin vinst.

”Jag kommer med största sannolikhet använda mitt presentkort på mat. Det underlättar mycket i vardagen.”

Anna från Stockholm

Läs mer
”Jag kommer med största sannolikhet använda mitt presentkort på mat. Det underlättar mycket för vardagsekonomin och mat är ju nödvändigt. Det ger mig möjlighet att spara motsvarande belopp till något annat längre fram.”

”Det blev två Apple Watch, en till mig och en till frun.”

Viggo från Trelleborg

Läs mer
”Jag har redan handlat för mitt presentkort. Det blev två Apple Watch, en till mig och en till frun. Smidiga och med smarta funktioner.”

”Det kommer bli shopping i lite olika butiker. Kläder och kanske nått smycke.”

Elisabet från Göteborg

Läs mer
”Kul med ett presentkort! Det kommer bli shopping i lite olika butiker. Kläder och kanske nått smycke. Jag har inte riktigt bestämt mig än men ska kika på hemsidan på alla olika alternativ.”

”Jag ska välja en resa med mitt presentkort.”

Monica från Visby

Läs mer
”Vilken rolig överraskning, trodde först inte det var sant! Jag har sen innan planerat en resa och detta blir perfekt. Jag kommer att använda detta presentkort för att betala den resan.”

”Jag kommer använda mitt presentkort till virke för att bygga ut mitt garage.”

Lars från Horn

Läs mer
”Jag kommer använda mitt presentkort till virke för att bygga ut mitt garage. Jag samlar på och restaurerar äldre skogsmaskiner. Dom är ju ganska stora och dom tar en hel del utrymme.”

”Jag har precis köpt nytt hus och det här presentkortet blir ett perfekt tillskott som går till en ny diskmaskin.”

Christoffer från Väckelsång

Läs mer
”Jag blev jätteglad när jag fick reda på att jag vunnit presentkort på 10 000 kr. Jag har precis köpt nytt hus och det här presentkortet blir ett perfekt tillskott som går till en ny diskmaskin.”

”Jag har redan handlat möbler för hälften”

Martine från Årsta

Läs mer
”Jag blev jätteglad och förvånad när det kom ett brev om att jag vunnit 10 000 kronor. Då kändes det verkligen värt att registrera lotterna. Jag har redan handlat Ikeamöbler för hälften. Möbler jag kollat på att köpa ett tag – och nu med vinsten kom det perfekta köptillfället”. Martine från Årsta

”Jag såg att man kunde välja en resa!”

Sven från Åhus

Läs mer
”Det känns jättekul. Men jag har faktiskt inte hunnit bestämma mig för vad jag ska använda pengarna till. Men tyckte jag såg att man kunde välja en resa. Så det blir nog det.” Sven från Åhus

”Det ger mig möjligheten att välja något gott att äta då och då.”

Lisbeth från Mora

Läs mer
”Det var verkligen en rolig överraskning och det fanns ju massor av affärer att välja på. Till slut valde jag att använda vinsten på värdebevis som kan användas i mataffären. Det ger mig möjligheten att välja något gott att äta då och då.” Lisbeth från Mora