Gör en insättning på 50 kr och köp en Miljonlott så får du 100 kr att köpa Resan-lotter för

Köp en Miljonlott online, så bjuder vi på två Resan-lotter, värde 100 kr!

Nu har du alla möjligheter att sluta som miljonär eller ge dig ut på ditt livs drömresa! Köper du en Miljonlott online, så bjuder vi på två Resan-lotter. (Är det så att du heller skrapar några av våra andra lotter eller vill prova ett bingospel går det också bra, totalt får du 100 kr extra i din spelplånbok).

Så här enkelt får du dina extra lottslantar: 

1. Gör en insättning på minst 50 kronor (har du inte ställt in din spelbudget ber vi dig göra det här)
2. Köp lotter för hela summan 
3. Varsågod! Din bonus kommer automatiskt in i din spelplånbok 

Villkor: Kampanjen gäller från och med klockan 06:00 lördag 1 april till och med klockan 23:59 söndag 16 april. Du kan ta del av erbjudandet upp till 10 gånger under kampanjperioden. När du gör en insättning måste du spela för kontanterna och få din bonus innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.  

Tänk på! 
Du får endast din bonus först efter du har skrapat onlinelotter eller spelat bingo för din kontanta insättning. På Miljonlotteriet går alltid bonus före kontanter, det betyder att du måste spela upp för bonuspengar innan du spelar för dina kontanter. Om du vinner en bonusvinst måste dessa först omsättas innan du kan göra köp med dina kontanter. 
Observera att bonussumman endast är till för våra onlinelotter eller våra bingospel, det vill säga att du inte kan plocka ut den i varuvinster eller göra ett uttag. Du vinner alltid kontanter när du spelar bingo eller köper våra onlinelotter som du såklart kan plocka ut, förutom Resan och Miljonlotten som har ett vinstvärde som du kan plocka ut en vinst för i vinstshoppen.