Gör en insättning på 100 kr och få 100 kr extra till lotter

Extra lottslantar i bonus!

Nu får du ännu fler chanser att prova våra roliga onlinelotter. När du sätter in och skrapar onlinelotter för 100 kronor bjuder vi dig på 100 kronor till nya lotter – ja det är sant! Kampanjen gäller alla våra onlinelotter samt bingospel.

Så här enkelt får du dina extra lottslantar: 
1. Gör en insättning på minst 100 kronor (har du inte ställt in din spelbudget ber vi dig göra det här).
2. Köp valfria onlinelotter (eller bingospel) för hela summan. 
3. Varsågod! Din bonus på 100 kronor kommer automatiskt in i din spelplånbok. 

Villkor: Kampanjen gäller till och med klockan 23:59 söndag 3 september. Du kan ta del av erbjudandet upp till 2 gånger per dag under kampanjperioden. När du gör en insättning måste du spela för kontanterna och få din bonus innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
 
Tänk på! 
Du får din bonus först efter du har skrapat onlinelotter för din kontanta insättning. På Miljonlotteriet går alltid bonus före kontanter, det betyder att du måste spela upp för bonuspengar innan du spelar för dina kontanter. Om du vinner en bonusvinst måste dessa först omsättas innan du kan göra köp med dina kontanter. Observera att bonussumman endast är till för våra onlinelotter, det vill säga att du inte kan plocka ut den i varuvinster eller göra ett uttag. Du vinner alltid kontanter när du köper våra onlinelotter som du såklart kan plocka ut, förutom Resan och Miljonlotten som har ett vinstvärde som du kan plocka ut en vinst för i vinstshoppen.