Upplev allt roligt och slipp allt tråkigt.

Gör vardagen roligare genom att låta någon annan ta hand om det tråkiga. När du vinner stort hos Miljonlotteriet finns alla möjligheter att uppleva den skojiga guldkanten – samtidigt som du lejer bort alla trista måsten. Välkommen till en roligare vardag.

Bygg ditt drömhus – och boka städhjälp

Rita din egna villa – eller välj bland hundratals hus hos flertalet byggherrar. Lägg till städtjänst via BokaDirekt.
Modern funkisvilla, lantlig herrgård eller rymligt hus för hela familjen. Oavsett vilken flyttdröm du väljer att rita, bygga och flytta in i så är en stor del av drömmen säkert att bara njuta av drömhuset. Genom att välja till städhjälp finns alla möjligheter för det. Du vinner, du väljer – du lever tillbakalutat drömskt villaliv.

 

Bygg ditt växthus – och putsa med en fönsterrobot

I ett tjusigt växthus finns rum för både växter och gemenskap. Här kan du plantera tidigt på året, och välkomna våren i goda vänners lag. Men en förutsättning är så klart att solen hittar in och det går att se ut. Det löser du enkelt med en fönsterputsande robot samtidigt som du sätter ännu fler plantor inne i glashuset. Du vinner, du väljer – du ser bra ut i växthuset.

Vinstleverantör: Willab Garden

Bygg din drömpool – och låt den sköta sig själv

Solvarma sommardagar blir vardagslivet extra guldkantat i en pool. Däremot glänser det knappast om kanten på poolen om du låter bli att rengöra den. Tur då för dig att det finns pooldammsugare och -robotar som kan göra det åt dig, medan du fortsätter att njuta av solen i en solstol. Du vinner, du väljer – du fortsätter att simma lugnt.

Vinstleverantör: Miami Pool

Bygg din drömbil – och lej bort bilvården

Välj bland över 40 bilmärken och hundratals bilmodeller. Lägg till tjänster för bilvård och däckförvaring via BokaDirekt.
På biltillverkarnas webbsidor väljer och vrakar du både bland drömbilar och utrustning när du vinner stort. Klicka hem den senaste elbilen med öppningsbart soltak, masserande säten och självkörande teknik, om du drömmer om det. Men du drömmer knappast om tvätt, däckbyten och däckförvaring? Välj bort det då! Du vinner, du väljer – du vårdar din dröm!

Vilken bil väljer du?

När du vinner 200 000 kr eller mer kan du välja en bil. Vi har över 30 bilmärken och hundratals modeller.