Vinn ett fantastiskt nytt badrum hos Miljonlotteriet

Bubbla, basta...

Det är kul att göra sig redo för fest. Du vet, den där sköna bubblande känslan, när kostymen är hämtad från kemtvätten och klänningen är framtagen. Det pirrar i kroppen av förväntan. Äntligen ska du träffa nära och kära. Fira och jubilera! Varför inte starta dina festförberedelser med att unna dig en stund avkoppling. Tänd några doftljus, sjunk ner i ett bubbelbad och lyssna till avkopplande musik. Njut av stillhet. Fundera på vad som gör din vardag lite roligare och lite festligare.

... och bada

Skapa ett retro-spa i dett hem. På sjuttiotalet var badrummen färgstarka. Duschkabinen hittade sin väg in i badrummen. Färger var murriga, ibland kombinerat med inredning av teak. Porslin i gult, orange och grönt var populärt. Japp, minns du det? Denna färgsättning ser vi allt oftare i inredningsmagasin och i boutique-hotell världen över. Hur ser ditt drömbadrum ut?

Vinstleverantör: Hafa & Marbodal
Vinstvärde: fr 100 000 kr

Och det med basta!

På sjuttiotalet var bastu en statussymbol. Dessa bastur var oftast vedeldade. I dag är njutningen densamma, men med rökfria uppvärmningsalternativ, där stenar värms upp av elektricitet eller infravärme. Sätt guldkant på din bastuvistelse med en frisk doft av eukalyptus, tropisk doft av citrongräs eller lugnande toner av lavendel.

Vinstleverantör: K-Rauta
Vinstvärde: fr 20 000 kr

Minns du bidén?

Som du vet, vi fyller 60 år! Det firar vi med att titta i backspegeln. Under 1970-talet hade bidén en boom. Den fanns installerad i de flesta villors badrum. Men den har hängt med längre än så. Den första skriftliga referensen till en bidé är från år 1710. Från början var bidéerna i sovrummen, under nittonhundratalet flyttade den in till badrummet – något vi tackar för i dag