Varva ned i höstmörkret med Miljonlotteriets fartfyllda drömvinster

Har du svårt att varva ned i mörkret efter en upplevelserik sommar? Här kommer tips på fyra fartfyllda och lysande vinster. Den här hösten blir det åka av, när du vunnit stort!

Välj en suv-erän Volvo

Ett aktivt liv kräver en aktiv bil. Volvos först el-SUV när som gjord för att ta dig ut på både fartfyllda höst- och vintervägar, men är lika rolig att köra när det är dags för somriga roadtrippar igen. Här får du en lyxig styrkemaskin som med effektiv fyrhjulsdrift och hög markfrigång klarar såväl lövhalka i terrängen som snöiga fjällvägar. Som vanligt står säkerhet i fokus men körglädjen är det knappast fel på heller. Bilpepp istället för höstdepp!

Bli retro i en läcker Renault

Redan på 1970-talet kom den första Renault-femman. Inför 2024 är det dags för den klassiska modellen att släppas i elektrisk tappning. Fransmännen kallar lite skämtsamt omställningen för ”Renaulution” och klart står i alla fall att denna lilla konceptbil har tydligt släktskap från sina tidigare syskon. Ett tufft litet elfordon som är som gjort för dig som mest kör på hemmaplan, men beräknas ta dig upp till 40 mil på en laddning när du behöver köra längre. Vad var det vi sa? Bilpeppa istället för att höstdeppa.

Maxa lasten i en Maxus

Behöver du åtta sittplatser för att få plats med hela familjen? Då är denna kinesiska nyhet vrålåket för dig. Med sin futuristiska design släpper Maxus-bussen alltid in ljuset på er genom sitt stora panoramaglastak och ser till att färden känns avslappnad med bland att inbyggd massagefunktion i stolarna. Men framför allt rymliga design är Maxus-bussen som gjord för att frakta dig, dina käraste – och alla vinster du vunnit på Miljonlotteriet. Inte deppa – bara peppa!

Höj din laddhastighet i en Hyundai

Nykomlingen från Hyundai levereras förvisso med stickkontakt, men det helt andra saker som gör att den här elbilen sticker ut. Förutom den härliga designen med en blinkning till forna Saab, är det här en sportbil som går över 60 mil på en enda laddning – och ger över 35 nya mil på bara en kvarts snabbladdning. Digitala backspeglar, säten som går att ställa i åtta steg och i det närmaste självkörning, är andra godbitar som får dig att peppa istället för att deppa.

Vilken bil väljer du?

När du vinner stort har du 30-talet bilmärken och hundratals modeller att välja på, om du vill plocka ut en sprillans ny bil som vinst. Du vinner – du väljer!