Hos Miljonlotteriet kan du vinna en Hobby husvagn eller Niesmann Bischoff husbil.

Gör hus för ett campingäventyr

Vilken segerrutt väljer du? Med en sprillans ny dragbil och finfin husvagn, eller varför inte en härlig husbil, är du en vinnare både på och sidan av vägen.

PARKERA FÖR SEMESTER

När det kommer till härlig fritid gäller inte till att knussla. Med rätt husvagn kommer er vistelse på sommarcampingen, stranden eller vid skidbacken, att höjas flera steg. Hobby är erkända för sin rymlighet, mysfaktor och egenskaper för ledigt familjeliv. Det är bara ett av våra många märken som kan hjälpa dig att ladda batterierna året om.

Leverantör: Hobby
Vinstvärde: fr 300 000 kr

UPPLEV EN BIL MED RIKTIGT DRAG

Ute på vägarna är bilen som drar din husvagn halva nöjet med campingsemester. Detta eftersom en del av målet med resan är just resan till målet. Volvo är ett av bilmärkena som kan ge dig den där ombonande premiumkänslan ute på vägarna. Märket ger dig dessutom flera möjligheter att välja el som drivkraft, om du vill göra semestern miljövänligare.

Leverantör: Volvo
Vinstvärde: fr 400 000 kr

STYR UPP EN RIKTIG ROADTRIP

Om du är mer av en allt i ett-människa, är det en härlig husbil som du ska välja inför ditt campingäventyr. Tillsammans med ditt rullande krypin är du redo för vilka vägar som helst. Varför inte ta äventyret ut i Europa och uppleva Alpernas slingriga kurvor med oslagbara vyer? Niesmann-Bischoff är tysktillverkade premiumhusbilar som står för hantverk och ombonad lyxkänsla, och är bara ett av husbilsmärkena som du kan välja när du vinner stort. Ett skönt hem på hjul, där du kommer trivas både när du rullar och står still.

Leverantör: Niesmann+Bischoff
Vinstvärde: fr 1 200 000 kr

NÅGOT OM ATT VI HAR FLERA MÄRKEN HUSBILAR, HUSVAGNAR OCH BILAR

Desss kök är bara tre exempel på drömkök som du kan välja när du vinner från 10 000 kronor hos Miljonlotteriet. Du bestämmer själv stilen på ditt vinnarkök. Hos flera av de kända kökstillverkarna finns köksdesigners som hjälper dig att rita ditt platsbyggda kök. Och du – ofta finns det stora möjligheter att få ett sprillans nytt badrum i samma stil.