Fira sommar, midsommar och semester med Miljonlotteriets vinster.

När du vinner stort hos Miljonlotteriet blir dina somriga drömmar sanna. Med vinster värda från 10 000 kronor till 10 miljoner väljer du bland hundratals välkända varumärken som gör verklighet av det som du alltid drömt om. Du drömmer, du vinner – du väljer!

Vissa vinster är som gjorda för att hedra årets härligaste årstid. Här är fem drömvinster att krypa in i när du vill fira sommarens allra bästa stunder och högtider.

Hedra sommaren i ditt fritidshus

Borta bra, men hemma bäst. Perfekt är väl då att ha två hem att må bra i, där sommarstugan är ditt somriga. Med ett eget fritidshus har du ett extra hem som välkomnar under alla lediga stunder på året. Men byggt på rätt plats är det kanske på sommaren som det gör sig bäst ändå. Ett ställe att längta tillbaka till när mörkare årstider åter tar över.

Leverantör: Västkuststugan
Vinstvärde: ca 900 000 kr, exkl. tomt och pool

Ta en festlig väg till sommarsemestern

Svensk sommar kan vara lite upp och ned. Tur då att du kan välja att fly sommarregnet på kurviga vägar. I din husbil ute i Europa är det inget som stoppar din semesterkänsla. Vägen till din ledighet är bokstavligen en upplevelse och med din kombination av hus och bil, kan du parkera hemmet för övernattningar när som helst under färden.

Leverantör: Willab Garden
Vinstvärde: fr 1 miljon

Slå läger för äkta sommarfeeling

Det blir sällan så mycket sommar som i en sovsäck tätt inpå en tältduk. Utanför surrar myggen ikapp med ljudet från din sprakande brasa. Maten lagas så klart på den öppna elden, och någon kanske till och med har med sig en gitarr? Här finns möjlighet till sommarkänsla på olika platser hela sommaren lång. Ställ upp tältet och luta dig tillbaka.

Leverantör: Stadium
Vinstvärde: fr 10 000 kr

Fira sommaren med flyt

Båtliv i skimrande vatten är lite sinnesbilden av den svenska sommaren. Tänk dig själv att få puttra ut med vinden i håret för att lägga till vid en badvänlig plats. Ner i vattnet och upp igen för att soltorka på däck. Sedan är det snart dags för jordgubbstårta och nybryggt kaffe i akterbrunnen. Speciellt perfekt för midsommarfiranden!

Leverantör: Nimbus
Vinstvärde: fr 2 miljoner

Ställ upp för somrigt campingliv

Kära återseenden, gemenskap och somriga rutiner. Redan när du kör in på campingen för första gången för säsongen så infinner sig sommaren. En känsla som du kan suga på redan från tidig vår till sen höst, om du bara löser ett säsongskort.  I en husvagn går det att fira såväl för- och sensommar, som midsommar. I goda campinggrannars lag!

Leverantör: T@B
Vinstvärde: fr 200 000 kr