Gå på konsert eller ät på lyxig restaurang med vinst från Miljonlotteriet

VINN GLÄNSANDE STUNDER SOM FÖRGYLLER DIN TILLVARO

När vardagslivet mest rullar på är det lätt att glömma bort de små stunderna av lycka. Här är några av upplevelserna som du kan välja när du vinner stort. Små och lite större men nära äventyr som kan förvandla ditt gråa ekorrhjul till ett färgglatt lyckohjul.

ÄT MED GULDBESTICK PÅ GYLLENE RESTAURANGER

En kavalkad av restaurang- och biobesök 

Med rätt restaurangbesök blir mästerkockarnas menyer din vardagsmat. Här får du uppleva rätter som både luktar och smakar guld lång väg. Kombinera med biobesök med popcorn och extra allt som rundar av dina galakvällar. Små upplevelser som får dig att leva upp stort. 

Vinstleverantör: Filmstaden samt Restaurangguiden.com
Vinstvärde: från 10 000 kronor

FROSSA I HAVETS OCH HUVUDSTADENS GULD

Båtsightseeing + resa + logi

Ombord på vacker båt blir om möjligt den stockholmska skärgården ännu vackrare. Men bäst med den här upp- levelsen är ändå att du får äta hur mycket skaldjur du vill. Perfekt för dig som gillar räkfrossa och att frossa i en storstad. Passa på att bo över i huvudstaden. 

Vinstleverantör: Ticket samt Upplevelse.com
Vinstvärde: från 10 000 kronor

UPPLEV DITT LIVS GYLLENE TIDER

Konsertupplevelse + resa + logi 

Bandet Gyllene tider är som klippt för en mer glänsande konsertupplevelse. Men du kan så klart se Björn Ulvaeus Pippi-musikal eller uppleva en Melodifestivalens på plats, eller vad som helst som du vill se. När du vinner är det du som väljer vem det är som står på scen. 

Vinstleverantör: Ticketmaster samt Ticket
Vinstvärde: från 10 000 kronor

VÅRDA DITT GYLLENE INRE

Massor med massage och skönhetsbehandlingar 

Ta hand om dig själv på riktigt och njut av återkommande skönhetsbesök. Få massage som tar bort stela muskler, låt en frisör ta hand om ditt hår och låt proffs fixa dina naglar. Det är omhändertagande behandlingar som gör att du känner dig lika fin i vardagen som på helgen. 

Vinstleverantör: Bokadirekt.se
Vinstvärde: från 10 000 kronor

HOTELLSTUND HAR GULD I MUN

Hotell- och spavistelser på hemmaplan 

Låt hotell- och spavistelserna bli din guldkantade vardag. När du checkar in för staycation i eller nära din hemstad är det aldrig långt till vardags- lyxen. Här kan du strunta i att bädda sängar och tänka på städning. Det är bara att njuta av lata hotelldagar. Särskilt om hotellen du väljer har lugna spaavdelningar att luta sig tillbaka i. Hejdå, vardagsstress! 

Vinstleverantör: Ticket
Vinstvärde: från 10 000 kronor