Hos Miljonlotteriet kan du vinna resor till san Francisco och Madonna di Campiglio.

FLY VARDAGEN TILL ETT GULDKANTAT RESMÅL

En drömresa kan vara guld värd. Särskilt om du väljer att åka till glänsande resmål som bokstavligen får din tillvaro att glimra. Här är fem guldkorn att upptäcka på resekartan.

SOLBADA PÅ AUSTRALIENS GULDKUST

Flygresa, härligt hotell och hyrbil 

Med över 300 soldagar per år är Australiens östkust en självklar plats för soldyrkare. Men med sitt klarblå vatten lika mycket guldkant för en badsugna. Och när ni fått nog av livet på alla paradisstränder finns såväl storstäder med skyskrapor och nöjesfält, som vildvuxen natur med djur och växter du inte hittar någon annanstans. Welcome to Australia, mate! 

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 100 000 kr

SPEGLA DIG I GYLLENE PRAG

Flygresa, transfer och 5-stjärnigt hotell 

Få städer i Europa glänser så mycket som tjeckiska Prag. Nästan vart du än vänder dig så syns byggnader med guldinslag. Men namnet Gyllene Prag syftar lika mycket på det goda levernet som du kan leva här. Med god mat, vackra Karlsbron och oslagbar kultur. Det gör att du, precis som tavlorna på konstmuseerna, får en guldkantad tillvaro här. 

Leverantör: TUI
Vinstvärde: ca 20 000 kr

SKATTA DIG LYCKLIG BLAND EGYPTENS PYRAMIDER

Flygresa, all inclusive-hotell och pyramidutflykt 

Fy Farao. Här pratar vi underverk som överraskar. Pyramiderna må ha blivit plundrade av många skattletare genom tiderna, men glänser inte desto mindre för det. I tusentals år har de imponerat på sina besökare och kommer garanterat att göra avtryck på dig också. Med rätt hotell kan du dessutom leva lika kungligt under din vistelse som Cheops och Cleopatra. 

Leverantör: TUI
Vinstvärde: ca 60 000 kr

KORSA MAGISKA GOLDEN GATE-BRON

Ett av världens mest kända byggnadsverk ligger i soliga Kalifornien. Den är som gjord för att porträtteras med dig i förgrunden, och än mer att korsas av dig i en cabriolet. Så fäll ned suffletten, tryck på gasen och känn USA:s sommar- vindar i håret. Förutom bron är orter som Los Angeles och San Fransisco självklara guldstopp på den här resan. 

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 100 000 kr

GÅ I STENMARKS ITALIENSKA GULDSPÅR

Det var i Madonna di Campiglio som Ingemar Stenmark slog igenom. Och precis som skidorten satte guldmedalj runt hans hals så kan den sätta guldkant på din skidresa. Njut av vackra vyer, vita berg och vital italiensk kultur. Det är minst sagt legendariska pister som förutom fantastisk skidåkning ger dig legendariska minnen att leva på länge. 

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 50 000 kr

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.