Hos Miljonlotteriet kan du vinna hälsoresor till jordens alla hörn.

VINN EN RESA SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA

Det finns många härliga sätt att starta om kroppen på det nya året. Du väljer själv om det är skidåkning, träning eller avkoppling på spa, som ska vara temat på din hälsoresa.

TA UT SVÄNGARNA I ALPERNA

Säga vad man vill, men om du gillar skidåkning är Alpernas vita dalar och toppar svårslagna. Förutom förstklassiga backar och liftsystem får du häpnadsväckande utsikter på köpet när du står där längt uppe på ett av bergen. Duka upp för härlig picknick när solen skiner eller unna er ett stopp på valfri restaurang. Det är en perfekt blandning av flås och sinnesro.

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 100 000 kr

GÅ PÅ LED I AZORERNA

En vandringsresa där du får upptäcka vägen själv verkar gott både för din kropp och själ. I portugisiska Azorerna kommer de vackra miljöerna garanterat att få dig att må bra. Vandra längs de regnskogssköna lederna och njut av välförtjänad vila till härliga vyer. Mellan dina strapatser lever du gott på femstjärnigt hotell, nära härliga byar och rofyllda stränder.

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 50 000 kr

TA STÄLLNING PÅ BALI

Indonesiska Bali är ett lite av centrum för yoga och välbefinnande. Hit ska du åka som vill träna dig på att ta hand om dig själv, stänga av all stress och att leva i nuet. Vid sidan om stunderna där du går in i dig själv finns tropiskt ljumma vindar och azurblått vatten att njuta av. Ingår gör så klart boende på härligt hotell som håller i yogaträningen.

Leverantör: Tui
Vinstvärde: ca 100 000

TRÄNA UPP FLÅSET PÅ GRAN CANARIA

Ibland behöver man hjälp på traven för att komma igång med träningen. Det bästa är med en dedikerad träningsresa är att träningsklasserna och de personliga tränarna följer med dig till ljusare och varmare breddgrader. På Gran Canaria finns många träningshotell där du kan hitta formen. Självklart ingår mat som är anpassad efter en hälsosam träningsdiet.

Leverantör: Ving
Vinstvärde: ca 50 000 kr

LYXBADA I HUVUDSTADEN

Vem har sagt att hälsa måste handla om träning och fysisk aktivitet? På fashionabla Grand hotel i Stockholm kommer du må som en kunglighet ett stenkast från slottet, just på grund av att du inte rör en fena. Vältra dig som en gourmand i härliga maträtter, vila i en säng som är som gjord för prinsessan på ärten – och prova hotellets lyxiga bad. Den som spa, hen ha!

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: ca 30 000 kr

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.