Hos Miljonlotteriet kan du vinna vinsterna som gör det egna hemmet till världens bästa plats.

BORTA MÅR DU BRA, HEMMA MÅR DU BÄST

Vem har sagt att man måste åka bort för att må bra? Med rätt vinster får du en nystart för både kropp och själ i ditt kära hem. Borta mår du bra, men hemma mår du bäst!

FÅ EN SMAKFULL NYSTART I KÖKET

När man älskar sin hemmaplan är det få saker som ger så mycket som när du ger husets hjärta lite kärlek. En köksrenovering kan lyfta hela ditt hem – och så även din matlagning. Belöna dig själv med ett nytt kök så ska du se att det blir lättare att laga både mer hälsosam mat, om du vill det, och unna dig att lära dig laga smaker som du inte visste fanns.

Leverantör: Marbodal
Vinstvärde: fr 150 000 kr

LÅT LUGNET FÅ RUM I EN LÄSHÖRNA

Balsam för själen är lika på hemmaplan. Särskilt efter decembers hektiska period och stress från både jul och nyår. Nu är du värd att luta dig tillbaka i en designfåtölj som du alltid drömt om. Kanske är det just för att få slumra och drömma lite ännu mer? En bra bok gör sig annars bra i det bakåtlutade läget. Och en kopp te som värmer dig tillsammans med en mjuk filt.

Leverantör: Svenssons i Lammhult
Vinstvärde: fr 26 000 kr

RUSTA UPP FÖR FRISKVÅRD OCH FRILUFTSLIV

Kanske har du alltid drömt om ett eget gym, eller så är du bara ute efter ny skidutrustning, för att möta vintern både i backen och på längden. Vare sig du vill träna inne eller ute så finns alla möjligheter för dig att komma igång på riktigt när du vunnit stort, och kan välja presentkort på de flesta stora sportkedjorna. Med rätt utrustning blir träningen roligare.

Leverantör: Stadium
Vinstvärde: fr 10 000 kr