Miljonlotteriet har drömvinsterna för dig som njuter av goda smaker.

SMAKA PÅ HÖSTENS HÄRLIGHETER

SMAKA PÅ EN ÅRSFÖRBRUKNING AV MAT

Med dagens rusande livsmedelspriser är vi många som drömmer om att äta gratis. När du vinner stort kan du välja att plocka ut vinsten som presentkort hos Mathem. Sedan är det bara att välja matvarorna på nätet för att få dem hemlevererade till din dörr. Och varför inte testa på nya rätter när du ändå är i farten? Hos mattjänsten finns en härlig receptbank där du med ett enkelt klick får hem råvarorna för anrättningen som du vill prova.

Leverantör: Mathem via GoGift
Vinstvärde: fr 10 000 kr

ÄT UTE SOM EN STJÄRNA PÅ FEMSTJÄRNIG KROG

Matlagning i all ära. Men ibland är det skönt med ett miljöombyte – och att slippa allt som heter disk. Med ett presentkorthos Restaurangguiden får dina smaklökar motion på en mängd restauranger med olika inriktningar och matkulturer. Vilket favoritkök väljer du? Eller snarare vilka? Här finns allamöjligheter att äta sig igenom din stads alla restauranger.

Leverantör: Restaurangguiden via GoGift
Vinstvärde: fr 10 000 kr

HYR HEM ETT RIKTIGT KÖKSPROFFS

Apropå det där med lyxig restaurang. Vem säger att ditt hem inte kan förvandlas till det över en kväll? Med en inhyrd kock tas matlagningen i ditt kök till nya nivåer. Du väljer själv om du vill delta bland grytorna, eller bara bli uppassad vid ditt köksbord. Självklart står flera rätter av högsta klass på menyn och du bestämmer själv vilka av dina nära som får vara med. Äta borta smakar bra – men oftast smakar hemlagat bäst.

Leverantör: Upplevelse.com
Vinstvärde: fr 10 000 kr

DUKA UPP FÖR ATT ÄTA UTE

Vad är det som säger att utomhusmåltiderna bara hör till sommaren? Med en värmare och ett mysigt inrett växthus kan du äta ute nästan hela året om. Det är dessutom ett alldeles perfekt krypin att uppleva höstens färgglada skiftningar på nära håll. Och vad är det du helst äter i ditt växthus? Dina egenodlade primörer så klart, som du med fördel serverar både släkt och vänner. Det är vad man kan kalla gott sällskap. Smaklig måltid!

Leverantör: Willab Garden
Vinstvärde: fr 125 000 kr

SÄTT FÄRG PÅ DINA KOCKKUNSKAPER

Vem säger att hösten är grå? Med rätt köksutrustning blir din matlagning och matstunder färgglada tillställningar. Italienska Smeg är känd för sin tjusiga köksdesign och det blir bara ännu bättre när modeikonen Dolce Gabbana får vara med i färgläggningen. Här i ett paket och härligt kulörkalas som ger dig en köksmaskin, en vattenkokare och en brödrost som du sannolikt är helt ensam om i bekantskapskretsen.

Leverantör: Smeg
Vinstvärde: ca 24 000 kr