Möt vintermörkret i ett nytt kök.

Hösten är de mustiga maträtternas tid. Men i vilken typ av kök rör du helst om i grytorna? Här är tre matiga rum som kan förverkliga dina matlagningsdrömmar på tre olika sätt.

LAGA SOM PÅ LANDET

Svanenmärkta köket ”Form” från Marbodal. Tycker du att lantligt är romantiskt? Oavsett om du bor i en lägenhet mitt i staden, i ett torp ute i skogen eller på en riktig bondgård, så kan det lantliga köket tillföra det där mysiga till ditt hem. Ett rum som gjort för storkok, saftningar och matlagning med hela familjen.

SMAKA PÅ SKANDINAVISK DESIGN

Stilrena ”Timeless” från Kungsäter kök. När det lilla säger mer. I det minimalistiska köket får dina favoriträtter ta lite extra plats, när designen är återhållsam men stilig utan att göra onödiga utsvävningar. Modernt och praktiskt på ett snyggt skandinaviskt vis. Det är inte för inte som skandinavisk stil är världskänd.

RÖR OM I SMAKFULL RETRO

Modern retro i ”Gröndal” från Tibro kök. För dig som tycker att det var bättre förr. I alla fall när det kommer till former och färger på väggarna. Retroköket flirtar nämligen bara med dåtidens design och inte gammal teknik. Du får fortfarande ett toppmodernt kök. I en charmigt gammaldags förpackning.

VILL DU HA ETT KÖK SOM ÄR ÄNNU MERA DU?

Desss kök är bara tre exempel på drömkök som du kan välja när du vinner från 10 000 kronor hos Miljonlotteriet. Du bestämmer själv stilen på ditt vinnarkök. Hos flera av de kända kökstillverkarna finns köksdesigners som hjälper dig att rita ditt platsbyggda kök. Och du – ofta finns det stora möjligheter att få ett sprillans nytt badrum i samma stil.