Vinn passande presenter till jubilaren.

FÖDELSEDAGSPRESENTER SOM FÅR VARJE JUBILAR ATT JUBLA

När man fyller jämnt är det värt att fira lite extra. Här är fem exempel på vinster som passar perfekt att ge bort till dig själv, eller ett nära födelsedagsbarn, när du vinner stort.

PARTAJA MED SLÄKTKALAS PÅ PLAYAN

FAMILJERESA TILL SOLEN FÖR 60-ÅRINGEN
Vad är väl bättre att fira tillsammans med nära och kära, och dessutom på en solig plats som gjord för avkoppling, god mat och bad? Så säg till barn och eventuella barnbarn att packa väskorna, solbrillorna och badbyxorna. Vart i världen din födelsedagsresa går är det bara du som bestämmer.

Vinstleverantör: Tui
Vinstvärde: ca 100 000 kr

SÅ LÄNGE DU FYLLER ÅR SÅ FINNS DET HOPP

FALLSKÄRMSHOPP TILL 40-ÅRINGEN
Känner du dig lite vilsen i början på medelåldern och fått idéer om att börja utmana dig själv? Då är ett fallskärmshopp som klippt och skuren för dig. Självklart sker hoppet tillsammans med instruktör och inkluderar en video som dokumenterar ditt äventyr.

Vinstleverantör: GoGift
Vinstvärde: fr 15 000 kr (inkl. resa, hotell och mat för två)

FIRA MED EN RIKTIG UPP-LEVELSE

BALLONGFÄRD FÖR 70-ÅRINGEN
Det finns födlesedagsballonger. Och så finns det födelsedagsballonger. I korgen under en varm luftballong kommer din födelsedag bokstavligen att stiga dig åt huvudet. Picknick, makalös utsikt och sällskap av tre härliga vänner ingår i detta äventyr. Dessutom resa och boende på hotell, så ni kan fira ordentligt på kvällen också.

Vinstleverantör: Ticket
Vinstvärde: cirka 35 000 kr (inkl. resa, hotell och mat för fyra)

BLI FIRAD MED SÅNG FRÅN DIN STORA IDOL

KONSERTRESA TILL 30-ÅRINGEN
Med en konsertresa till en storstad där du kan kombinera en drömkonsert med ändlös shopping, kommer du aldrig glömma din födelsedag. Vem vill du se och var? Egentligen är det bara din fantasi, och artistens turnéschema, som bestämmer det.

Vinsleverantör: Ticketmaster
Vinstvärde: från 30 000 kr

LÅT FÖDELSEDAGEN BLI FARTFYLLD

SOMRIG CABRIOLET TILL 50-ÅRINGEN
Ibland behöver man känna sig ung igen. Och inget ställe är bättre än bakom ratten på en bil som du alltid drömt om. Unna dig en där taket kan fällas ned för ljumma sommarturer. Det är födelsedagspresent som heter duga det!

Vinstleverantör: BMW
Vinstvärde: från 290 000 kr

SALUTERA FLOTT PÅ ETT SLOTT

HERRGÅRDSWEEKEND FÖR 80-ÅRINGEN
Fira dig själv som en kung eller drottning genom att bo på ett vackert slott, äta flott och sova gott. Runt om i Sverige finns många vackra slottsbyggnader som gör din födelsedag till en riktig högtid.

Vinstleverantör: Countryside hotels via GoGift
Vinstvärde: från 10 000 kr