Fira livet när du vinner hos Miljonlotteriet

Det finns händelser värda att fira. Stunder att lyfta upp. Putsa. Belysa. Och att ställa på piedestal för att skapa minnen för livet. Det kan vara en födelse- eller namnsdag, förlovnings- eller försoningsfest, mors eller fars dag. Du kanske vill fira att livet är fyllt med äventyr och minnesvärda stunder. Att fylla sextio år är ett sådant tillfälle. Eller hur?

Vart firar du?

Det finns många sätt att fira speciella stunder. Att kliva ur ett flygplan i Maldiverna, ströva på savanner i Afrika eller att besöka kinesiska muren kanske passar dig. Det finns inget rätt eller fel. Någon annan kanske längtar efter att hoppa bungyjump, medans någon annan vill vira in familjen i plädar framför en brasa i fjällen. Det viktiga är att fira på det sätt du alltid drömt om.

Vinstleverantör: Välj bland välkända resebolag

Festligt till festival

Åk dit näsan pekar. Med en husbil är du fri att resa till dina drömmars mål, utan att passa flight- och incheckningstider. Kryssa mellan festivaler. Börja med Dansbandsveckan och avsluta i södra Frankrike med Montreux Jazz Festival.

Vinstleverantör: Forsbergs Fritidscenter

Full fart eller fasligt festligt?

Skäm bort dig med en festlig kryssning. Se din favoritartist eller besök en storslagen musikal. Delta på ett matlagningsevent. Eller varför inte förverkliga drömmen att provköra en supersportbil?

Vinstleverantör: Live it

Maxa festen med 60-talsoutfit

Låt festkläderna vara en hyllning till ditt liv och samtidigt omfamna dagens trender. 1964 var Swinging London ett begrepp. Elegant lekfulla kläder, knälånga kjolar och volanger syntes på kvinnor i alla åldrar. Män strosade runt Carnaby Street med paislymönstrade skjortor och välpressade kostymer, vilket inte är olikt dagens trender.

Vinstleverantör: Kappahl