Vinn kryssningar lagom till våren.

TA VATTENVÄGEN TILL VÅRKÄNSLORNA

När våren dröjer på din hemmaplan finns det genvägar att ta – via vattnet. Här är tre kryssningar som kan väcka dig från vinterdvalan. Kryssa lugnt!

KORSA KARIBIEN I SOLSTOLEN

Luta dig tillbaka på en resa bland paradisöar. Längst uppepå däck på ett av världens största kryssningsfartyg får du bokstavligen skjuts på semestern. Här solar du dig fram blandresmålen, kanske rentav i lyxhytt med privat pool och behöver aldrig oroa dig för att ha tråkigt. På dessa flytande nöjespalats finns nämligen allt från skridsko och gokartbanor till biosalonger och kabaréföreställningar. Risken är snarare att du inte hinner prova allt innan kryssningen är över. Ingår gör oförglömliga stopp i länder som Kuba, Jamaica och Barbados.

KRYSSA BLAND KLASSISKA KULTURSTÄDER

Wien, Bratislava och Budapest är huvudstäderna i tre olika länder, med floden Donau som gemensam nämnare. Det är på den som du kan välja att färdas för att på ett enkelt och mysigt sätt upp-leva det välbevarade Östeuropa. Starta i Mozarts fotspår, besök Slovakiens presidentpalats på vägen och avsluta härligheten i Ungerns hjärta. En resa genom många sorters kulturer på en flod-pråm som ger dig en av Europas största floder från första parkett.

SLUSSA DIG TILL STOCKHOLM

Under flera hundra år har Göta kanal varit till glädje för båtfarare. Nu kan det bli din tur att uppleva den natursköna vattenfärden mellan Göteborg och huvudstaden. Njut av närheten till vattnet i slussar, akvedukter och Sveriges största sjöar, men även av allahärliga måltider och underhållningen som serveras ombord på någon av kanalens vackra båtar. Längs vägen görs dessutom ett flertal längre stopp där du kan gå iland i olika delar av Sverige.

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.