Vinn övernattning på hotellen som har det lilla extra.

Checka in på tre av världens häftigaste hotell

Hemma är bäst. Men ibland är borta faktiskt bättre. Här är tre hotellupplevelser som finns med på listor över världens häftigaste och som ger dig hotellkänsla utöver det vanliga.

GUNGA DIG TILL SANS I SUPERVACKRA ZANSIBAR

10 DAGAR FÖR 2 PERSONER MED ALL INCLUSIVE
Låt vågorna gunga dig till slumrande sömn uppe på soldäck. Svalka dig med bad från den alldeles egna badbryggan. Eller ta steget ned under ytan för att uppleva Tanzanias magiskt färgglada djurliv. I det flytande hotellrummet på den världsberömda resorten i Zanzibar är det bara du som bestämmer dagstempot. Vakna upp till en fantastisk soluppgång, och slappa dig igenom hela dagen för att snart uppleva en lika fantastisk solnedgång. När det är dags att krypa till kojs somnar du i sällskap av fiskar som du bara trodde existerade i naturfilmer.

Hotell: The Manta Resort
Vinstvärde: fr 120 000 kr

BADA I EN FLYTANDE POOL MITT I PARIS

EN VECKA FÖR 2 PERS INKL FLYG OCH LOGI
Förmodligen har du hört talas om Seine, som flyter rakt genom Paris och är en av stadens sevärdheter. Men visste du att du faktiskt kan bo mitt på floden? När du har checkat in på det flytande hotellet Off Seine bor du mitt bland den franska huvudstadens romantiska broar. Här kan du vakna upp till flodens vågskvalp och med Eiffeltornet som morgonvy. Ditt morgondopp tar du i infinitypoolen. Med lite tur gör badet att du pratar franska flytande.

Hotell: OFF Paris Seine
Vinstvärde: fr 40 000 kr

HA DET TOPPEN I EN NORRLÄNDSK TRÄDTOPP

WEEKEND FÖR 2 PERS INKL FLYG OCH TRANSFER
Det är ingen slump att en liten ort utanför Boden finns med på listor över världens häftigaste hotell. Hotellrummen är minst sagt en höjdare i form av sju läckert designade trädstugor ute i skogen. Här bor du i allt från ett UFO till en spegelklädd kub, med det norrländska lugnet tätt inpå stugknuten. Allt toppat med himmelsk mat, jacuzzibad på hög höjd och bastu som höjer tempen ännu mera. Minst sagt ett hotell där det är lätt att bli stamkund.

Hotell: The Treehotel
Vinstvärde: fr 25 000 kr

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.