Vinn en härlig solsemester eller en uppfriskande skidresa.

VÄLJER DU SOL, SNÖ ELLER SPA?

Vilken väljer du att resa till? När du vinner är det bara du som bestämmer om din kosa ska styras till Madeira, Åre – eller Göteborg.

LADDA VINTERBATTERIERNA PÅ MALDIVERNA

Samtidigt som vintermörkret känns som värst i Sverige är upplevelsen som bäst på Maldiverna. I en egen bungalow strax ovanför vattenytan är det lätt att må bra. Här kan ni njuta av värmen i solsängar så länge ni vill, känna sanden mellan tårna på kritvita stränder och uppleva den färgglada världen under vattenytan. Det är ett perfekt ställe att ta dagen som den kommer – och en perfekt plats att fly den svenska vintern på. Vi behöver väl knappast nämna att en premiumversion av all inclusive självklart ingår?

Leverantör: Ving genom GoGift
Vinstvärde: ca 150 000 kr

TA UT SVÄNGARNA I SNÖTÄTA ÅRE

Du behöver faktiskt inte åka utomlands för att uppleva solenergi. Fina dagar i Åre är minst lika bra för kropp och själ. Och även om Åreskutan inte är lika hög som Alperna, så är berget med sina närmare 1 500 höjdmeter ett av Sveriges bästa ställen att åka skidor på. Uppe på toppen är utsikten fantastisk en solig dag. På härliga Copperhill Mountain Lodge bor du dessutom med extra guldkant. Svit så klart i bästa ski-in och ski-out-läge, som ligger vägg i vägg med njutbara restauranger och wellnessmöjligheter som du är värd efter en dag i backen.

Leverantör: Copperhill Mountain Lodge via Ticket
Vinstvärde: ca 50 000 kr

VARVA NED OVANFÖR GÖTEBORGS STADSPULS

Ibland är det skönt att bara unna sig lugn, ro och – mys. När ni checkat in på Upper House i Göteborg är det en glashiss som tar er upp till er femstjärniga svit. Här bor ni med utsikt över Sveriges framsida, så gott som högst upp i ett av höghusen mellan Avenyn och Liseberg. I din vistelse ingår besök på hotellets omtalade spa, där du bland annat kan ta dig ett varmt dopp i glaspoolen, som sticker ut på utsidan av en av skyskraporna, 19 våningar ovanför stadstrafiken . Varje morgon ingår dessutom en a la carte-frukost i hotellets egen Michelin-restaurang, där det även serveras en fantastisk avsmakningsmeny om kvällarna.

Leverantör: Upper House via Ticket
Vinstvärde: ca 30 000 kr

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.