Vinn en resa till varmare breddgrader hos Miljonlotteriet.

En resa till varmare breddgrader har sina vinster. Här är fem europeiska resmål som med säkerhet ger dig värme, soltimmar och möjlighet till bekväm all inclusive, när du vinner stort.

Sola ikapp med de gamla grekerna

Många smarta uppfinningar och kända citat lever kvar från antikens Grekland. Men man behöver inte vara ett geni för att förstå att nutidens Grekland är ett perfekt tillhåll på sommaren. Här kommer du att trivas oavsett om du föredrar strålande sol och varma bad, eller vitlöksstinn tsatsiki och salta oliver.

Kasta dig i det blå i Kroatien

Du behöver inte åka till Västindien för att uppleva världens vackraste stränder. I Kroatien kan du både uppleva grönblått badvatten och mjuk sand mellan tårna. Ta med dig cyklop och snorkel för att ta en närmare titt under ytan, eller välj ett bekvämare alternativ. På nästan varje ort finns båtturer med spännande undervattensupplevelser.

Lev playaliv i Portugal

I en blandning av solblekta stränder och dramatiska klippor är Portugals sydkust perfekt för dig som gillar en mix av vila och aktiviteter. Ena stunden kan du välja att slumra till i en solstol för att i den andra upptäcka naturens steniga skulpturer längs vattenlinjen. Dessutom finns den vackra arkitekturen som du inte vill missa.

Smaka på solen i Italien

Prima pasta, solmogna citroner och äkta gelato.  I ett av Medelhavets främsta matländer kan du njuta både av härliga solbad och soliga smaker. Allt kryddas med vackra vyer och magiska upplevelser oavsett om du besöker idylliska Toscana eller klippiga Amalfikusten. Du vet väl om att Italien är det land i världen som har absolut flest världsarv?

Bulla upp för semester i Bulgarien

I tillbakalutat läge är du som klippt och skuren för den bulgariska solkusten. Här blir du en del av den kilometervis långa sommarkänslan mot Svarta havet. Utvilad efter dina timmar i solstolen väntar kvällslivet i närmaste idylliska by eller stad. Det är både sydeuropeiskt kultur och härliga människor som du kommer att minnas långt in på hösten.

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.