Vinn ditt eget sommarland.

Var placerar du dig själv helst under en riktigt somrig dag – i poolen, i solstolen eller inne i sommarhuset? När du vinner stort finns möjlighet att få alla smultronställen på en och samma gång. Somriga drömvinster att längta bort till hela året om.

Ett hus för sommarljus

Att få ha ett alldeles eget sommarhus är mångas dröm. Hit kan du fly vardagen lite, ja, faktiskt hela året om, om du vill. Under det varmare vinterhalvåret är gränsen tunn mellan ute och inne. Så ut och njut, av både sol och frukost, i din pergolaklädda uteplats.

Vinstleverantör: Västkuststugan
Vinstvärde: från 1 400 000 kr

En pool håller dig cool

Fina soliga dagar är härliga – men alla vet att lagom temperatur ändå är bäst. Så när solen gassar som mest är det inget annat än äkta vardagslyx att få kasta sig i en alldeles egen pool. Perfekt för dig som älskar motionssimning. Och ett riktigt snyggt inslag i trädgården.

Vinstleverantör: Miami Pool
Vinstvärde: från 140 000 kr

Recept för goda kvällar

Ingen rök utan eld – och inga riktiga sommarmåltider heller. Framför din kol- eller gasolgrill är det du som är mästerkocken i trädgården. Grillfesterna är ett av sommarens måsten och med en rejäl pjäs kan du bli kvällens stjärna bland både familj och vänner. Smaklig måltid!

Vinstleverantör: Netonnet
Vinstvärde: ca 48 000 kr

Stolar för sommarläsning

Vad sommaren handlar allra mest om? Om att luta sig tillbaka så klart. Så ställ in ryggstödet i lutningen som du önskar, lägg dig ner och greppa den där boken som du sparat under hela året. Äntligen finns det tid att läsa den – och att unna dig att slumra lite när sömnen slår till.

Vinstleverantör: Svenssons i Lammhult
Vinstvärde: ca 24 000 kr

Ha sommaren på lager

Ordning och reda, hör hemma på en sommardag. Oav- sett om du är bra på att samla på dig kubbspel, krocket- klubbor eller poolleksaker, så är riktigt bra förvaring en njutning när du vill njuta ordentligt av din trädgård. Även bra för praktiska ting som redskap och gräsklippare!

Vinstleverantör: Jabo
Vinstvärde: från 20 000 kr