Vinn resa till en underbar strand.

TRE AV VÄRLDENS SOMRIGASTE STRÄNDER VÄNTAR PÅ DIG

Len sand, vågbrus och värmande sol. Få saker är så somriga som att få luta sig tillbaka i en solstol på stranden. Här är tre stränder som du inte får missa i världen när du vinner stort.

GO BANANAS PÅ BRASILIANSKA COPACABANA

Cobacabana är en av världens mest välkända beacher och en av Rio de Janeiros häftiga platser. Här kan du uppleva både storstadens puls och sambamusiken från solstolen. Den  fyra kilometer långa stranden är som gjord för karnevalsstämning hela dagen lång. Visste du att det var här som Rod Stewert höll världens största konsert inför 2,5 miljoner åskådare? Snacka om drömkonsert!

Leverantör: Ving via GoGift
Vinstvärde: från 100 000 kr inkl. flyg och logi för två veckor

BADA OCH TORKA I SANDEN PÅ MALLORCA

Du behöver inte korsa Atlanten för att uppleva kritvit strand. Mallorca är bara ett av många europeiska resmål där drömstränderna väntar på dig. Vad sägs till exempel att lägga sig ned på den som brukar beskrivas som Mallorcas eget Västindien? Med egen hyrbil finns inga begränsningar. Det är bara att ratta dit kosan styr och stanna när ni ser det azurblå vattnet.

Leverantör: Tui
Vinstvärde: från 60 000 kr

SOLA OCH SOFTA PÅ GOTLÄNDSKA TOFTA

Gotland är känt för sina somriga soltimmar och välkända Tofta beach är inget undantag. Här kan du leva svenskt strandliv fast med internationell känsla. Det är aldrig långt till varken härliga vågor eller svalkande glass. Glöm allt vad stress heter. Ta det bara lugnt så väntar snart en oförglömlig solnedgång. Tillsammans med en picknickkorg är den fantastisk.

Leverantör: Ticket
Vinstvärde: från 40 000 kr inkl fly, logi och hyrbil för en vecka

 

VART GÅR DIN NÄSTA RESA?

När du vinner 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer och evenemangsbokare. Ticket, Ving, TUI, Nöjesresor och Ticketmaster är bara några av leverantörerna i vårt vinstutbud vilka kan hjälpa dig att boka din nästa resa inklusive hotell och biljetter till valfritt evenemang till många platser runt om i världen.