Miljonlotteriet har drömvinsterna för trädgården.

VÄLKOMNA VÅREN I EN EGEN TRÄDGÅRDSVRÅ

Hur vill du möta nästa vår och sommar? När du vinner stort finns det inga projekt i trädgården och på balkongen som du inte (v)rår på. Dags att smycka ut – för att hitta ut!

LÅT VÅREN VÄXA FRAM

I ett isolerat växthus kan du njuta av både våren och odlingssäsongen oavsett väderlek. Möblera och inred för att skapa ett mysigt krypin, tätt inpå egensådda grödor. Det är både ett mysigt tillhåll och en härlig tillgång när din odling bär frukt. Vem drömmer inte om att skörda egna grönsaker till maten?

Vinstleverantör: Willab Garden
Vinstvärde: ca 48 000 kr

MÖT GRÖNSKAN I GOTT SÄLLSKAP

Känslan av årets första grillstund är oslagbar. Tänk då att få göra det i ett härligt utekök som ger dig möjlighet att laga hela festmåltiden under öppen himmel. En del påstår att våren doftar blommor. Hemma hos en trädgårdskock luktar årstiden grill och härliga ingredienser.

Vinstleverantör: Jabo
Vinstvärde: ca 11 000 kr

BÄDDA FÖR BARNSLIGA VÅRSKRIK

Lek in våren med en alldeles egen lekpark som gör dig till favorit hos dina mindre barn eller barnbarn. Med en kombinerad klätter- och gungställning med rutschkana är uteleken aldrig långt borta. Det ger garanterat glada och skrattande barn i din trädgård, och det finns väl knappast härligare vårtecken än så?

Vinstleverantör: Jabo
Vinstvärde: ca 38 000 kr

GÖR DENNA VÅR TILL EN SVENSK KLASSIKER

Vissa möbler är tidlösa, så är det bara. Det gäller minsann utemöbler också. Grythyttan såg dagens ljus redan på 1930-talet. I dag är den mer populär än någonsin. Med sin svikt är det en favorit att både fika och äta måltider i. Dessutom är möbelgruppen en riktigt snygg detalj i trädgården även när i odukat läge. Vår som sommar, hela vägen fram till hösten.

Vinstleverantör: Svenssons i Lammhult
Vinstvärde: ca 35 000 kr

KLIPP GRÄSMATTAN I VILOLÄGE

Gräset är grönare på andra sidan om altanstaketet. Åtminstone när du unnar dig en robot som klipper gräset åt det. Det är i början av säsongen som gräset växer som mest. Vad är väl mer guldkant i vardagen då att bara sitta och se på när klippningen sköts automatiskt? Med svenska Husqvarna tillhör de bästa för uppgiften. Bland deras premiummodeller finns till och med robusta fyrhjuldrivna som klarar att hålla fint även på rejäla sluttningar i din trädgård.

Vinstleverantör: Börjessons ATV
Vinstvärde: från 10 000 kr

GUNGA IN VÅRKÄNSLORNA

Med en pergola får du en naturlig uteplats som ramar in alla dina utemåltider. Lägg där till gungor som kan överraska alla dina matgäster. Med plats för upp till sex personer är gungpergolan som gjord för att välkomna våren i. En plats att njuta av slingrande växter och mysiga ljusslingor ända fram till hösten.

Vinstleverantör: Jabo
Vinstvärde: ca 35 000 kr