Vinn ditt semesterfordon och bli ett vårtecken på vägarna.

BLI ETT VÅRTECKEN PÅ VÄGARNA

Unna dig en oslagbar fikapaus längs vägen, en fartfylld roadtrip med vind i håret eller ett böljande äventyr på två hjul. Här är tre sätt att möta våren på vägarna!

PARKERA FÖR EN SKÖN PICKNICK

Med en husbil eller husvagn kan inte utsikterna för vårens vägfikor inte bli bättre. För när du har huset med dig vart du än styr kosan, är det bara din vilja att hitta rätt parkering som styr fikavyerna. Kanske är det rentav en säsongsplats på en favoritcamping som gäller för dig? Du vinner och väljer – liksom bland flertalet husbilsmodeller och husvagnsmärken.

Vinstleverantör: Hobby

FAR FRAM SOM EN FLÄKTANDE VÅRVIND

Elbilarna blir bara fler och fler. Likaså bilmärkena som tillverkardem. En av nykomlingarna på den svenska marknaden är BYDvars lyxmodell HAN tagit bildesignvärlden med storm. När dusitter bakom ratten ser du också bra ut, eftersom glastak ärstandard. Och med fartresurser från 0-100 km/h på dryga3 sekunder, blir du knappast mer vårvind än så här. Bara en bil-modell av flera hundra, som du kan välja när du vinner hos oss på Miljonlotteriet.

Vinstleverantör: Hedin Bil

STYR RÄTT IN I VÅRKÄNSLAN

Om det är något som är ett vårtecken på vägarna, så är det motorcyklarna. Med rätt hoj blir du kurvornas konung, även om du sitter som passagerare där bak. På två hjul blir våren helt enkelt lite roligare när du ska åka någonstans. Offroad-modell eller glidare, det väljer du själv. Klart står att både Honda och Suzuki har flera nya modeller att välja på i år. 

Vinstleverantör: Honda

 

Vilken bil väljer du?

När du vinner 200 000 kr eller mer kan du välja en bil. Vi har över 30 bilmärken och hundratals modeller.