Vilket hustyp väljer du när du vinner ditt drömhus hos Miljonlotteriet?

VILKEN HUSTYP ÄR DU?

När du vinner stort finns alla möjligheter att sätta guldkant på tillvaron med ditt drömhus. Frågan är bara vilket hus du ska välja? Här är fem husägare som du kan identifiera dig med.

MINIMALISTEN I DESIGNHUSET

Du är intresserad av modern arkitektur, har ett öga för unika detaljer och vill gärna ha ett hus som ingen annan har. Med en arkitekts hjälp anpassar du ditt drömhus så att det passar perfekt in på platsen där det byggs. Du bor gärna med stora fönsterpartier som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Rejäla sällskapsytor står också på din önskelista. Även utomhus med härliga med inslag som pool, utekök och loungegrupper, som används hela sommaren.

Leverantör: Willa Nordic
Vinstvärde: upp till 10 miljoner

BARNFÖRÄLDERN I FAMILJEVILLAN

Du värderar ditt boende högt, men dina barns uppväxt ännu högre. Du vill bo modernt och nytt i ett drömhus som byggts för att tåla lek och småbarnsliv. På en lugn idyllisk gata där dina barn kan springa fritt och växa upp tryggt, näraandra barnfamiljer. Huset praktiska planlösning rymmer hela familjen. Barnen bor i varsitt rum, det finns flera toaletter och gott om tilltänkt förvaring. Och garage så att du aldrig mer behöver skrapa bilen på väg till dagis.

Leverantör: LB-Hus
Vinstvärde: fr 2 750 000 kr

HAVSMÄNNISKAN I KAPTENSVILLAN

Du trivs av att bo närmast vattnet och mår bra av att känna vinden i ansiktet. Kanske har du rentav fiskargener i dig, och har vuxit upp på kala klippor. Det är nämligen här som du bygger ditt drömhus, med ständig närkontakt till havet och horisonten. Stilmässigt får huset gärna gå i bohusländsk stil. Ett äkta skärgårdshus i modern tappning med fem rum och kök, i två plan och med både altan- och balkongdörrar, som kan öppnas när du vill känna havsbrisen.

Leverantör: Västkust Villan
Vinstvärde: från 2 miljoner

SLOTTSHERREN I HERRGÅRDEN

Du tycker om att bo stort. Mycket större än du egentligen behöver i vardagen. Kanske är det för alla dina intressen som du behöver extrarummen. Eller för att du vill kunna ta emot alla dina barn och barnbarn samtidigt. Till sitt yttre får ditt nybyggda drömhus gärna vara gå i gammaldags sekelskiftesstil. I en drömträdgård som även har mycket gräsmatta. Inomhus är högt i tak, braskaminer i flera rum och ett badrum till varje sovrum en självklarhet.

Leverantör: Willa Nordic
Vinstvärde: upp till 10 miljoner

LIVSNJUTAREN I HUSET PÅ LANDET

Du är en sann naturmänniska som aldrig har gillat stadens brus. Därför bygger du ditt drömhus i ett enskilt läge nära naturen. Här vill du med utblickar över träden, gröna vyer och kanske hagar med egna djur. Drömhuset byggs i klassisk lantlig stil där detaljer som stor hall visar att du gillar aktivt utomhusliv. Samtidigt är det ett hus för familjen att växa i och bo kvar i länge. Det kan mycket väl vara på den där verandan som du tillbringar din pension.