Registrera dina lotter så missar du inga vinster

Registrera dina lotter 

Du vet väl att du kan registrera dina prenumerationslotter direkt på vår hemsida! Det är smart av flera anledningar.

Dina eventuella vinster under 5 000 kronor landar direkt på ditt vinstkonto och du riskerar därmed inte att förlora vinster på grund av att du tappar bort lotten. En annan fördel är att registrerade nitlotter deltar automatiskt i Andra Chansen, där du kan vinna olika presentkort värda 10 000 kronor varje månad. Du får även Miljonjackpott som är din extra chans att vinna en miljon kronor kontant. Du deltar automatiskt på resan mot drömvinsten genom att spela hos oss. Varenda krona du spelar för är en andel.  

Det är busenkelt att registrera lotter. Knappa bara in den tolvsiffriga koden som du finner under skrapfältet ”Internetkod” på varje lotts framsida så är det klart.

Tänk på att vinstlotter över 5 000 kronor ska skickas in till oss efter registreringen. Det har med säkerheten kring din vinstutbetalning att göra. Skicka lotterna i ett rekommenderat brev till adressen: Miljonlotteriet, 435 87 Mölnlycke. Glöm inte att fylla i namn- och adressuppgifter på vinstlottens baksida, så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Registrera dina lotter här

Alla digitala skraplotter registreras automatiskt.