Skrapa för en roligare vardag – på riktigt!

Alla vet att det som finns i den digitala världen bara är på låtsas.
Miljonlotten är den analoga lotten som ger dig skrapglädje, vinster och en roligare vardag – på riktigt.

Säga vad man vill. Men vissa saker var bättre förr. Som ett av Sveriges äldsta lotterier vet vi vad vi pratar om och har därför aldrig övergivit vårt vinnande koncept. Vår kära och analoga Miljonlott, som givit svenskarna en roligare vardag på riktigt sedan 1964.

Det är vår fysiska lott som struntar i snabba Facebookflöden, stressande inlägg på Instagram och hetsiga onlineleveranser. Istället är det lotten som tar snigelposten till dig och din fysiskabrevlåda, låter sig skrapas i lugn och ro av dig – på det analoga sätt som förgyller din tillvaro.

Bara för att ge dig skrapglädje, vinster och en roligare vardag som varar länge – på riktigt.

Sätt guldkant på vardagen med Miljonlotten

Vinn upp till 10 miljoner
Tre vinstchanser på varje lott
Vinn på Jackpot och i Andra Chansen
Kittlande skrapglädje varje månad
Du har ingen bindningstid
- Allt överskott går till att motverka alkohol- och drogproblem 

Så får du fler vinstchanser

Vinn på Jackpot fyra gånger per år. Andelar ingår i din prenumeration på Miljonlotten.

I Andra Chansen kan du kan vinna presentkort värda 10 000 kronor varje månad. Registerna därför alltid dina lotter.

DU VINNER - DU VÄLJER!

När du vinner hos Miljonlotteriet blir dina drömmar sanna. Oavsett om du vinner 50 kronor eller 10 miljoner, så väljer du bland hundratals välkända varumärken som gör verklighet av det som du alltid drömt om. Du drömmer, du vinner – du väljer!

RESOR & UPPLEVELSER

Läs mer
En del drömmer om att resa jorden runt och tropiska stränder. Andra upptäcker hellre pulsen i en av världens storstäder i samband med en fotbollsresa eller njuter av utsikten under en kittlande luftballongstur. När du vinner kan du välja både resor och upplevelser du alltid drömt om. Urval av vinstvarumärken: Ticket, Tui, Upplevelse.com.

HUS & STUGA

Läs mer
Vare sig du vill flytta till ditt drömhus, drömmer om ett fritidshus i fjällen eller längtar efter en semesterlägenhet på spanska solkusten, så har vi kontakt med arkitekterna, husbyggarna och mäklarna som kan förverkliga din verkliga husdröm. När du vinner kan du välja bland bland färdiga hus och att rita ditt eget drömhem. Urval av varumärken du kan välja: Willa Nordic, LB Hus, Västkuststugan, Jularbostugan

VINN VAROR FRÅN VINSTSHOPPEN

Läs mer
När du skrapar fram vinstbelopp mellan 50 och 5 000 kronor på vår Miljonlott, väljer du enkelt din vinst bland varuvinster och upplevelser i vår vinstshop. Du väljer precis det som du vill ha genom att lösa in ditt vinstvärde mot vinster. Om det är något särskilt som du siktar på kan du även välja att spara ihop till ett högre vinstvärde på ditt vinstkonto.

BIL & MC

Läs mer
En fräsig sportbil, en glänsande glidare eller en urstark fyrhjuling. Det spelar ingen roll om dina mullrande motordrömmar tar avstamp i vardagen eller förgyller din fritid. När du vinner hos oss kan du välja bland en stor mängd av bilar, bussar och motorcyklar. Urval av vinstvarumärken: Audi, BMW, Kia, Mini, Toyota, Peugeot, Volvo och Volkswagen.

BÅT & VATTENSKOTER

Läs mer
Hissa segel på de sju haven, dagskryssa med fart i skärgården eller utmana vågorna på en insjö. För dig som trivs på vatten finns många möjligheter att kasta loss. Snabbare och långsammare segelbåtar, stora och små motorbåtar, samt vattenskotrar är bara några av vattenfarkosterna som du kan välja när du vinner stort. Urval av vinstvarumärken: Nimbus, Bavaria, Greenline, Diva och SeaDoo.

HUSBIL & HUSVAGN

Läs mer
En husbil att korsa Europa i eller en rymlig husvagn för säsongande. Oavsett om du drömmer om att rulla runt mycket eller bara njuta av campinglivet på en och samma plats, finns det många möjligheter att hitta det rullande hemmet som du alltid drömt om när du vinner stort. Urval av vinstvarumärken: Hobby, Morelo, Knaus, Weinsberg, Wilk och Concorde.

POOL & TRÄDGÅRD

Läs mer
Under soliga sommardagark drömmer många om en egen pool. En bubbelpool eller värmande badtunna är lika härligt under kallare årstider. Eller så kanske du bara drömmer om att få bygga en lyxig uteveranda med utekök, ett ombonande uterum eller ett praktiskt Attefallshus? När du vinner stort är din gamla trädgård ett minne blott. Urval av vinstvarumärken: Miami pool, Willab garden och Jabo.

PRESENTKORT

Läs mer
Unna dig själv presenter där det egentligen bara är fantasin som sätter gränsen. När du vinner stort kan du göra om dig själv, köpa kläder utan att tänka på prislappen och lyxa till det med härlig skönhetsbehandligar. Eller tycker du bättre om hårda paket som mobiler, ett häftigt hemmabiosystem eller elcyklar till hela familjen? Du vinner, du bestämmer. Urval av vinstvarumärken: GoGift, KappAhl, Stadium, Netonnet, Bokadirekt.