Så fungerar det när du vinner på Miljonlotteriets lotter Resan och Original

Så funkar det när du vinner

På Miljonlotteriet kan du vinna både små och stora drömvinster. Vårt lager i Mölnlycke är fyllt av välkända och eftertraktade varumärken. När du vinner riktigt stort får du hjälp att välja av vår personliga vinstcoach – och möjlighet att ta ut en del av vinsten i kontanter.

Vägarna till drömvinsterna är flera på Miljonlotteriet. Du kan vinna på lotter som du prenumererar på eller köper online. Du kan även vinna på våra bingospel och onlinespel här på miljonlotteriet.se. Här nedan kan du läsa mer om hur och vad du kan vinna – och hur du gör för att ta ut dina vinster.

Beställ varuvinster enkelt via vinstshoppen

När du skrapar fram vinstbelopp mellan 50 och 5 000 kronor på vår Miljonlott, väljer du enkelt din vinst bland varuvinster och upplevelser i vår vinstshop. Du väljer precis det som du vill ha genom att lösa in ditt vinstvärde mot vinster. Om det är något särskilt som du siktar på kan du även välja att spara ihop till ett högre vinstvärde på ditt vinstkonto.

Vinstcoachen hjälper dig vid stora vinster

Vinner du vinster värda från 10 000 kronor upp till 400 000 kronor på Miljonlotten, i Andra chansen eller en jackpottdragning, har du möjlighet att välja fantastiska vinster som till exempel bilar, resor och presentkort. Vår vinstcoach Elisabeth ger dig personlig hjälp att hitta och välja rätt bland alla våra många högvinstleverantörer.

Ta ut hälften i kontanter – när du vinner riktigt stort

När du skrapar fram din chans till 10 miljoner på Miljonlotten bjuds du in till en härlig högvinstdragning i Mölnlycke utanför Göteborg. Under festliga förhållanden får du och andra inbjudna högvinstvinnare delta i en dragning som avgör hur mycket du vinner. Du är garanterad 500 000 kronor och kan välja att ta ut upp till hälften av din vinst i kontanter. Även här står vinstcoachen Elisabeth till din tjänst – kanske väljer du att bygga ditt drömhus?

Vi vann drömmen!

Det är många som vinner och kan förverkliga sina drömmar tack vare Miljonlotteriet. Här kan du läsa vinnarhistorierna för några som vunnit stort och få veta mer om hur vinsterna har satt guldkant på vinnarnas vardag.

Vinn kontanter på bingospel och Jippi!

Vid sidan om Miljonlotten kan du vinna stort även på vårt bingo samt vår Jippi-lott som säljs online och som prenumeration. I alla dessa spel sätts vinsterna in på din så kallade spelplånbok. Du väljer själv om du vill ta ut vinsterna i kontanter eller i varuvinster i vår populära vinstshop.