Så funkar lotten Miljonmorgon.

Så funkar det

Miljonmorgon är dragningen som sätter färg på vilken grå morgon som helst! Varje måndag är du med och tävlar om miljoner, resor och massor av upplevelser som gör vardagen till ett litet äventyr. Det är vad man kan kalla en roligare start på veckan.

Hur funkar det?
Miljonmorgon är dragningen där du kan bli miljonär på ditt morgonhumör, vilket det än är! Börja med att välja en morgon-emoji som speglar dig. Den blir en del av din unika lottrad som du spelar med varje vecka. En spelomgång är 4 veckor.

Se dragningen på måndag kl 07.00
På måndagar får du en länk till veckans dragning. Behöver du din skönhetssömn? Självklart kan du uppleva spänningen (och vinna) i efterhand!

Hur får jag min vinst?
Förutom upp till en miljon i kontanter tävlar du om upplevelser för 15 000 kronor. När du vinner pengar får du ett Swish eller en insättning på ditt registrerade bankkonto. Vinner du chans på en miljon kronor kontaktar vi dig. Vinner du en upplevelse så får du ett mejl som berättar hur du får din vinst.

Vad kostar det?
En lottrad kostar 160 kronor per månad och då ingår fyra spännande dragningar. Spelet är en tillsvidareprenumeration som förnyas varje månad. Det är ingen bindningstid och du bestämmer själv hur länge du vill vara med. Du kan ha upp till tre lottrader igång samtidigt.

Miljonjackpott 
Nu ingår Miljonjackpott och möjlighet att kamma hem upp till 1 miljon kronor. Du får 160 nya jackpottandelar varje månad.

Extradragning
Vann du inte i måndagsdragningen? Då har du en extra chans att casha in 100 kronor i Miljonmorgons extradragning varje onsdag. Håll utkik i mejlkorgen!

Hur går jag med?

För att vara med i dragningen behöver din lottrad vara betald i förskott. Skulle en betalning inte gå igenom är raden inte med i kommande dragning. När betalningen är klar deltar du alltid i de fyra dragningar som du har betalat för.

Se vinstplan
Se villkor