Möt Miljonmorgons lyckliga vinnare

Säg hej till Miljonmorgons vinnare

Här hittar du några av alla Miljonmorgon-vinnare som vunnit allt från 40 kronor till 1 miljon kronor i kontanter, eller upplevelser värda upp till 100 000 kronor. Snacka om att upptäcka vinsten med en bättre start på veckan.

Ingen vinst i måndags?

Håll utkik efter extradragningen Pengaregnet. I Pengaregnet har du chans till 500 kronor varje onsdag.

Grattis Alexandra!

Alexandra har vunnit 15 000 kr i upplevelser. Med ett stort intresse för mat och bakning kommer Alexandra börja sin upplevelseturné med en mumsig matlagningsupplevelse.

Ett gäng apglada vinnare

Om du hörde djungelvrål i måndags morse så kan det mycket väl ha varit veckans apglada vinnare. Grattis till pengarna. Let ́s get down for some monkey business!

A sheap way of winning

One, two, three, får. Vi räknar in veckan med några nya vinnare. Grattis Family Four som både vunnit och givit sig själv chansen på miljonen trots sina låga spelinsats.

Fy hundan sicken tur!

Vi gratulerar några av veckans fyrfotade vinnare. Vet ni förresten vad man kallar en liten hund som förvarar pengar? Börsvalp, så klart.

Vinn ett kylbastubad

Är du också en av dem som hatar att bli blöt, men ändå vill uppleva hälsoeffekterna av att bli riktigt nedkyld? När du kliver in i kylbastun kommer tempen på -85 grader garanterat att väcka kroppens skräck – och endorfiner.

Håresande vinstregn!

Att få på pälsen är vanligtvis något negativt. Men några av veckans vinnare har uppenbart kammat hem vinsten i måndagens Miljonmorgondragning.

Här vaggas vinsterna hem!

Några av veckans vinnare har tagit på sig fracken och fångatkungliga kontantvinster. Det lönar sig att fiska efter vinster i Miljonmorgon.

;