Miljonlotteriet finns på Facebook, Youtube, Instagram och Spotify.

Häng med oss i sociala medier

Varmt välkommen att möta, följa och samtala med oss i våra sociala medier. Där hittar du ständigt nya tips och erbjudanden – och vi blir jätteglada om du vill tipsa oss, diskutera eller chatta med oss. Du hittar oss bland annat på Facebook, Youtube och Instagram. Vi har till och med en egen Spotify-kanal med härliga listor för alla tillfällen.

Facebook

Gillar du att tävla rekommenderar vi att du följer oss på Facebook. Där avlöser tävlingarna varandra i snabb takt och du kan bland annat vinna populära vinster ur vår vinstshop.    

Besök vår Facebook >>

Youtube

På Miljonlotteriets Youtube kan du se våra reklamfilmer, intervjuer med vinnare och mycket med mera. Kolla gärna in våra gamla reklamfilmer. En del är fortfarande väldigt bra och inspirerande. Andra har åldrats sådär, om man säger så :-) 

Följ oss på Youtube >>

Instagram

Vår Instagramsida är platsen för dig som vill ta del av inspirerande bilder på vinster eller kika in bakom kulisserna på Miljonlotteriet. Du kan delta i roliga tävlingar med fina priser.

Kolla in vår Instagram >>

Spotify

Musik är det ultimata sällskapet oavsett om du lägger om taket eller skrapar lotter. Vi har listor för alla smaker och tillfällen. Tänk på att du behöver ha Spotify installerad för att kunna lyssna på listorna.

Lyssna på våra listor >>