Ingelas nitlott förvandlades till en fantastisk bilvinst.

Ingela vann en bil på ett annorlunda sätt

Det är inget ovanligt med folk som vinner på en lott. Men att vinna på en nitlott är desto sällsyntare. Förutom på Miljonlotteriet. Fyra gånger om året förvandlar de nitlotter till bilvinster. Något som Ingela, 47, fått erfara. 

I Örebro rullar snart en splitter ny bil, värd en halv miljon kronor, på vägarna. Då är det högst troligt att det är Ingela som sitter bakom ratten. Det var nämligen hennes dystra nitlott som blev en vinstlott på ett fingerknäpp i Miljonlotteriets senaste Nitlottsdragning. Något som förvånade henne rejält när de ringde och berättade. 

Fick sätta sig ner
Just den här dagen befann sig Ingela på semester med sin mamma i Stockholm. Att hon skulle få glädjas av en bilvinst värd 500 000 kronor var dock inte med i semesterplanen. Kanske var det därför hon utbrast ett ”Va?!” när Miljonlotteriet ringde henne för att berätta.

Är det verkligen sant?! Oj, jag måste sätta mig ner. 

Turligt nog befann sig Ingela i en möbelaffär och kunde lätt slå sig ner och ta in beskedet en stund. Nu var hon inte bara en semesterfirare i huvudstaden längre. Hon kunde även fira en bilvinst. Och en kommande födelsedag.

Jag fyller år snart, så det här är en alldeles utmärkt present! Den bil jag har nu är gammal, berättar hon.

Allt rullar på fint
Vilken bil hon ska ratta i framtiden är fortfarande oklart, men hon är övertygad om att hon hittar en perfekt bil att plocka ut. I närmare 20 år har hon varit lottprenumerant på Miljonlotteriet.

– Tiden har bara rullat på. Det är roligt och spännande!

Tänk att hon även ska få rulla i en ny bil nu. Det blir säkert minst lika roligt och spännande!

Vill du också vinna stort?

Skrapa en lott på Miljonlotteriet