Beställ lotter och få tre extra med magiska vinstchanser.

Skrapa fram miljonerna

Miljonlotteriet är ett lotteri likt inget annat. Som prenumerant kommer du märka att du vinner ovanligt ofta. Dessutom finns inga omöjliga drömmar. När du vinner förverkligar vi din. Just nu har vi ett exklusivt prenumerationserbjudande till dig. 

Att drömmar är till för att uppfyllas vet vi på Miljonlotteriet. Därför skapade vi Miljonlotteriet Original – skraplotten vars syfte är att förverkliga drömmar. Under skrapet gömmer sig allt från lyxiga bilar, fantastiska resor och drömhus. Och chans på 5 miljoner. Det spelar ingen roll vad du drömmer om. Vi kan göra verklighet av just din dröm.  

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter med miljonchanser varje månad. Ditt första lottutskick kostar endast 99 kr (ord.pris 240 kr). Därefter löper prenumerationen på till ordinarie pris.
- Du får 3 extra lotter i ditt tredje utskick
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kronor tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

 OBS! Kampanjen är slut