Skrapa fram just din drömvinst.

Skrapa fram drömvinsten

Miljonlotteriet är ett lotteri likt inget annat. När du prenumererar kommer du märka att du vinner ovanligt ofta. Dessutom finns det inga drömmar som vi inte kan förverkliga. När du vinner uppfyller vi din dröm. Just nu har vi ett kanonerbjudande till dig.

Resor till makalösa paradisöar, tjusiga bilar och skräddarsydda lyxvillor. Vad du än drömmer om, så kan det gå i uppfyllelse hos oss. Prenumerera på vår Originallott så har du chans att skrapa fram drömvinster för miljoner – varje månad.  

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter med miljonchanser varje månad. Ditt första lottutskick kostar endast 99 kr (ord.pris 240 kr). Därefter löper prenumerationen på till ordinarie pris.
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kronor tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

 

OBS! Kampanjen är slut!