Skraplotten Miljonlotteriet Resan kan infria alla dina resedrömmar.

Vinn resor för miljoner 

Exklusivt prenumerationserbjudande till dig 

Milslånga vykortsstränder, prunkande paradisöar och härliga weekendresor i Europa. Hos oss kan du vinna din dröm, vart den än bär. Prenumerera på vår roliga lott Resan så har du chans att skrapa fram drömresor för miljoner – varje månad.  
 
Just nu: 
Få 6 extra lotter på köpet

Teckna en prenumeration idag så får du 6 stycken Resanlotter hem i brevlådan varje månad, så länge du själv vill. Den första månaden betalar du endast 99 kronor och i den tredje månaden bjuder vi på 6 lotter utan extra kostnad (värde 240 kr). Efter första månaden betalar du 240 kr i månaden (+20 kr i portokostnad). 

Skrapa fram 5 miljoner 

– eller bli vår nästa nitlottsvinnare 
Som prenumerant har du inte bara 6 chanser på 5 miljoner – varje månad. Fyra gånger om året kan dina nitlotter dessutom förvandlas till en bil värd 500 000 kronor, redo för magiska äventyr på Europas vägar. Samtidigt har du förmånen att delta automatiskt i våra spännande Jackpotdragningar tre gånger om året, med chans till riktigt stora belopp.

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans.  
Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även om du inte vinner, gör du alltid skillnad för någon annan. Tack vare överskottet från dina lotter kan IOGT-NTO-rörelsen ge människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Och tusentals barn får chans till en bra start i livet. Läs mer om hur ditt lottköp gör skillnad här.


OBS! Kampanjen är slut