Specialerbjudande till dig som varit kund tidigare

Vi har nu tagit fram ett riktigt bra erbjudande till dig som varit kund hos oss tidigare. Just nu får du dina första 6 skraplotter för bara 49 kronor (värde 240*). Dessutom får du välja en premie värd 1 000 kronor helt utan extra kostnad som skickas med din sjätte lottförsändelse. 

Miljonlotteriet är ett av Sveriges äldsta och största lotterier med 367 miljoner kronor i vinstpotten. Här vinner du i genomsnitt på var 5:e lott och alla vinster är skattefria. 

Det är inte bara din dröm om att vinna vi kan uppfylla. När du köper våra lotter går överskottet till IOGT-NTO-rörelsens aktiviteter som ger barn och vuxna möjlighet att komma till en trygg och drogfri miljö. Ditt lottköp ger skillnad i vardagen och räddar liv. 

Vinn din dröm och förverkliga någon annans. 

Välkommen tillbaka som vinnare du också!

* 20 kr i fakturaavgift tillkommer 


OBS! Kampanjen är tyvärr slut

Välj din premie här

Välj mellan en effektiv ångtvätt från Kärcher och den världsberömda träapan från Kaj Bojesen. 
Klicka på den premie som du vill ha för att gå vidare med beställningen. 
 

I nästa steg skriver du in ditt personnummer och klickar på beställ. Dina första skraplotter får du för bara 49 kr och därefter skickas 6 nya lotter varje månad till ordinarie pris tills vidare. 

Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Lotterna kommer direkt i brevlådan och du betalar enkelt med det medföljande inbetalningskortet. Endast 20 kr i porto tillkommer. Premien kommer med den sjätte lottförsändelsen. 

Välkommen tillbaka till Miljonlotteriet!