Fina erbjudanden till dig på Black Friday

Fina erbjudanden till dig

Är du sugen på bonusar, extra vinstchanser och en skojig tävling? Då har du hittat rätt! I samband med Black Friday har vi fina erbjudanden som kan göra dig till en vinnare.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här

Fredag

Sänkt pris på bingo
Är du sugen på att vinna en smaskig bingojackpott ska du spela våra populära spel Stjärnjacken eller Vinterbingo i dag. Vi sänker nämligen priset till tio kronor. Mellan klockan 09.30–23 får du alltså två brickor till priset av en. Perfekt för dig som vill bli en vinnare! Spela bingo här

 


Fredag 

Tävla och vinn varuvinster
Håll utkik i bingochatten under fredagen. Plötsligt kan det dyka upp en fråga från chattvärden, och svarar du rätt vinner du ett hemligt paket med en varuvinst ur vår vinstshop. Spela bingo här

 


Fredag – söndag  

Vi dubblar din insättning
De som förknippar Black Friday med mörker och elände har inte besökt vår hemsida. Här finns färgglada spel och härliga vinstchanser. Med vår bonus får du dessutom upp till 225 kronor extra att spela för när du gör en insättning.

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter Spela bingo


Våra villkor:

Fredag till söndag: Insättningsbonus 100% 
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från klockan 8:00 fredagen den 23 november till klockan 23:00 söndagen den 25 november. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndag den 26 november.

Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 26 november 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. 
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus. 
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävla och vinn varuvinster
För att vinna en varuvinst i chatten måste du ha en köpt bingobricka i spelet som frågan ställs i och spelat för minst 100 kronor i kontanter de senaste 7 dagarna. Varuvinsten är hemlig och skickas hem till dig per post. Du kan vinna max en varuvinst per person.