background background

Spela bingo och gör <br /> skillnad för utsatta!

Gå med i dag och stöd IOGT-NTO-rörelsens viktiga arbete som räddar liv. Varje dag.

Se fullständiga villkor

Skapa konto i två enkla steg, börja här

Jag vill inte använda BankID
Spela bingo hos Miljonlotteriet

Vill du skapa konto via telefon? Ring oss så hjälper vi dig: <a href="tel:031-3382821">031-338 28 21</a>

Tillsammans gör vi fler till vinnare

Det här är bingot för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Här ger varje bingobricka du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Gå med i dag och stöd IOGT-NTO-rörelsens viktiga arbete som räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad.

Max fick sin ungdom tillbaka

När mamma luktar konstigt och inte kan gå – då står inte hemmet längre för något tryggt. Det vet Max. För honom var hemma lika med en klump i magen. Max tog varje chans han kunde att komma hemifrån och Ungdomens nykterhetsförbund, UNF, blev hans livsviktiga andningspaus.

Alicia fick en ny start i livet

När Alicia växte upp dracks det mycket alkohol i familjen och i umgängeskretsen. Det fanns aldrig riktigt utrymme att vara barn, och oron att göra fel gjorde att hon till slut brände ut sig. Nu ger Alicia andra chans till en bättre start i livet, genom aktiviteter som möjliggörs med hjälp av Miljonlotteriet.

Upptäck vår bingovärld

Gillar du bingo har du mycket kul att se fram emot hos oss på Miljonlotteriet. Vi har olika typer av spel där jackpottarna faller ut ofta. Du kan spela både i din mobil eller på din dator eller läsplatta. Själva bingospelet sköter sig i stort sett själv. Under tiden småpratar du med de andra spelarna och roar dig med tävlingar i chatten.

Läs mer om vårt bingo >>

Upplev värmen och gemenskapen i vår bingochatt

Bingorum 1

Nästa spel:

Jackpott

Nästa spel

Spelare

Spelare

Bingorum 2

Nästa spel:

Jackpott

Nästa spel

Spelare

Spelare

Skapa konto i två enkla steg, börja här

Jag vill inte använda BankID