Beställ Vit Jul-etiketten och hjälp utsatta barn.

Beställ Vit jul-etiketten online

En julklappsetikett som också är en skraplott med chans på 500 000 kr! Det är vår vit jul-etikett. Sätt Vit jul-etiketten på julklappen så blir firandet extra spännande i år. Du får 10 etiketter för 50 kronor och med det massor av vinstchanser och det blir en extra julklapp. Beställ dem direkt här!

Köp Vit jul-etiketten i butik

Vi jul etiketten finns även i butik! Enkelt och smidigt att hitta och fästa på julklapparna! Köp dem i smarta paket om 10, 20 eller 30 stycken eller så många du vill. Hela överskottet går till trygga och roliga jullovsaktiviteter för barn. De säljs i välsorterade spelbutiker så som ATG, ICA, COOP Citygross och Direkten. Hitta din butik.

Vit jul-lotten

En spännande skraplott som också gör gott. När du skrapar Vit jul online så har du chansen att vinna 2 miljoner och hela överskottet går till julaktiviteter för barn och unga. Allt för endast 20 kronor!  Skrapa här!

Vit jul-bingo

Spela ett klassiskt bingo och gör skillnad för barn i juletid. En bricka kostar 13 kronor och jackpotten börjar på 20 000 kronor. Det extra fina med detta bingo är, vinner en - vinner alla! Den som vinner får halva jackpotten och resten delas mellan alla andra som har bricka i spelet. Spela här!