I april är det både nitlottsdragning och Jackpot hos Miljonlotteriet.

Dragningen är avgjord!

Just nu regnar det guld här på Miljonlotteriet då vi har dragit dubbla vinnare – en jackpotvinnare och en nitlottsvinnare!

665 467 kr i vinst på Jackpot

Jackpotandelar ingår på alla våra lotter, bortsett Tjugan. Du som prenumererar på Miljonlotten eller köper lotter online behöver inte göra någonting för att vara med i jackpotdragningarna, för alla dina lotter registreras automatiskt. Denna gång är jackpotsumman på makalösa 665 467 kronor. Stort grattis Birgitta från Skaraborg som tog hem potten!

En bil värd 400 000 kr i nitlottsdragningen
Skraplotten Miljonlotten har ytterligare en fantastisk extravinst, nämligen nitlottsdragningen och omfattar alla nitlotter för aktuell period (dragningen som skede nu i april är den sista för 2020 års lotter). Även fjolårets skraplott Resan ingår i dragningen. Kjell från Linköping kan jubla åt en ny bil värd 400 000 kronor. Stort grattis Kjell. 

Köper du våra onlinelotter deltar de automatiskt i nitlottsdragningen utan att du behöver göra någonting. Köper du våra vanliga skraplotter måste du först registrera dem för att de ska delta i dragningen. 

Läs mer om Jackpot
Läs mer om nitlottsdragningen