Kolla in nyheterna på Miljonlotten 2021

Nytt år, nya möjligheter
– och nya vinster

Hos Miljonlotteriet har du många möjligheter att vinna din drömvinst. I år kan du vinna direkt på skrapet, i en av fyra jackpottdragningar eller miljoner i en av våra högvinstdragningar. Nyhet för 2021 är att du har möjlighet att vinna ett presentkort värt 10 000 kronor på din nitlott hela åtta gånger per år.

Skrapa fram tre lika belopp på Miljonlotten, som är fylld till brädden med miljonvinster och Sveriges största utbud av varuvinster. På årets nya Miljonlott kan du vinna vinster värda från 50 kronor till fantastiska 10 miljoner – och det är vinst på i snitt var fjärde lott.
Vinn resor på reseskrapet
När vi kan resa igen står du redo. Och alla som du vill bjuda med dig på ditt livs resa. Skrapa fram tre lika belopp och vinn resepresentkort till världens alla hörn. 
Mångdubbla vinsten
Ett skrapfält där du kan dubbla, femdubbla eller tiodubbla din vinst.
Vinn varuvinster på Stjärnskrapet
Skrapa fram tre lika belopp på Stjärnskrapet och vinn bilar, presentkort och andra fina varuvinster.
Jackpot
Miljonlotteriets Jackpot ger dig en extra chans att vinna stort fyra gånger per år. I din prenumeration ingår jackpotandelar för de lotter du prenumererar på. Samtliga skraplotter utom Tjugan ger dig andelar i dragningen och vid varje dragning vinner en vinnare hela jackpotsumman.
Nitlottsdragning
Skraplotten Miljonlotten har ytterligare en makalös extravinst, nämligen nitlottsdragningen. De dragningarna sker åtta gånger om året och omfattar alla nitlotter för aktuell period. Vinsten i nitlottsdragningen är en bil värd 400 000 kronor eller presentkort á 10 000 kronor. Kom ihåg att registrera dina nitlotter! 
Vinstkonto
Alla vinster sparas på ditt vinstkonto. Spara ihop till ett högre värde eller lös in din vinst redan i dag. Plussa på vinstvärdet i vinstshopen med kontokort eller Swish. Se ditt saldo och läs mer på ”Mina sidor”.
Har du svårt att välja? 

När du vinner stort så hör vår rutinerade vinstcoach alltid av mig till dig så att ni tillsammans kan plocka ihop ditt perfekta vinstpaket.

Skrapa Miljonlotten online
Beställ prenumeration