Prenumerera på miljonchanser

Vad drömmer du om? Lyxbilar, exotiska resmål eller kanske ett nytt hus? Miljonlotteriet kan förverkliga din dröm. Allt du behöver göra är att prenumerera på vår Original-lott.

Att prenumerera på lotter är både spännande och enkelt. Varje månad får du sex Original-lotter och du väljer själv om du vill få hem dem till din brevlåda eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.

Under skrapet på vår Original-lott gömmer sig allt från bilar, resor och hus. Högvinsten på 5 miljoner räcker till mycket! Har du turen att få en nitlott? Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor.

Exklusivt prenumerationserbjudande till dig
I samarbete med Ratsit kan vi ge dig ett riktigt bra prenumerationserbjudande. Du får ditt första lottutskick för endast 199 kronor (Ord.pris 240 kronor). En portokostnad på 20 kronor tillkommer. Därefter löper prenumerationen på så länge du själv vill.

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans.
Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Läs mer om det goda ändamålet här

OBS! Kampanjen gäller ej längre
 

Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare