Bli prenumerant på skraplotten Resan och vinn upp till fem miljoner.

 

Prenumerera på miljonchanser

Vad drömmer du om? Exotiska resmål, lyxbilar eller kanske ett nytt hus? Miljonlotteriet kan förverkliga din dröm. Allt du behöver göra är att prenumerera på vår Resan-lott.

Att prenumerera på lotter är både spännande och enkelt. Varje månad får du sex resan-lotter och du väljer själv om du vill få hem dem till din brevlåda eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
Under skrapet på vår Resan-lott gömmer sig allt från fantastiska resor, kryssningar, lyxbilar och hus. Högvinsten på 5 miljoner räcker till mycket! Har du turen att få en nitlott? Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor.

Exklusivt prenumerationserbjudande till dig
Vi ger dig ett riktigt bra prenumerationserbjudande. Du får ditt första lottutskick med 6 Resan-lotter för 240 kronor. Dessutom får du 4 extra Resan-lotter (värde 160 kronor) utan extra kostnad i din tredje lottförsändelse. En portokostnad på 15 kronor tillkommer. Därefter löper prenumerationen på så länge du själv vill.

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans.
Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Läs mer om det goda ändamålet här.

OBS! Kampanjen gäller tyvärr ej längre.

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare