Ta chansen att skrapa fram en miljonvinst.

Ge dig själv en chans till miljoner

Visste du att du kan bli serverad miljonchanser varje månad? Det är sant! Det enda du behöver göra är att prenumerera på Miljonlotteriets Originallotter.

Föreställ dig känslan av att vinna 5 miljoner. Verkar det häftigt? I så fall tycker vi att du ska försöka göra verklighet av den känslan. Det kan du göra genom att prenumerera på våra Originallotter. Det innebär att: 

- Du får sex lotter varje månad för 240 kronor
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20:- tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

Just nu
 
får du 200 kronor att spela för online när du prenumererat i tre månader. Summan sätts automatiskt in i din spelplånbok på miljonlotteriet.se när din tredje lottförsändelse levererats.

 

OBS! Kampanjen gäller ej längre

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Spela bingo