Miljonlotteriets skraplott Original är fullproppad med miljonchanser.

Vill du ha chans på miljoner?

Om du svarar ja på ovanstående fråga föreslår vi att du tecknar en prenumeration på miljonchanser. Det gör du genom att prenumerera på Miljonlotteriets Original-lott. Då ger du dig själv chans till 5 miljoner – varje månad. 

Föreställ dig känslan av att vinna flera miljoner. Verkar det häftigt? I så fall tycker vi att du ska försöka göra verklighet av den känslan. Det kan du göra genom att prenumerera på våra Originallotter. 

Att prenumerera på Original-lotten innebär att:
- Du får sex lotter med miljonchanser varje månad. Ditt första lottutskick kostar endast 49 kr (ord.pris 240 kr). Därefter löper prenumerationen på till ordinarie pris.
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kr tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

OBS! Kampanjen gäller ej längre

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare