Miljonlotteriets skraplott Resan är lotten för dig som älskar att resa.

Skrapa fram minnen för livet

Det sägs att livet inte är dagarna som går, utan dagarna du minns. Som dagen du vinner stort eller när du landar i en annan del av världen till exempel. När du prenumererar på Miljonlotteriets Resan-lotter kan du skapa just dessa minnen. Som mest kan du vinna 5 miljoner. Vi lovar att det är ganska oförglömligt.

Resan är skraplotten för dig som älskar att resa. Det spelar ingen roll om du vill känna sanden mellan tårna från en solstol på Bahamas eller glida ner för en backe med hårt packad snö i alperna. Som resevinnare på Miljonlotteriet väljer du själv. Visste du att vägen till drömresan kan vara minst lika minnesvärd som själva resan? Genom att prenumerera på Miljonlotteriets Resan-lotter får du chans att skrapa fram minnen för livet – varje månad.

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter med miljonchanser varje månad. Ditt första lottutskick kostar endast 49 kr (ord.pris 240 kr). Därefter löper prenumerationen på till ordinarie pris.
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kr tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

OBS! Kampanjen är tyvärr slut

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare