Missa aldrig en vinstchans - Prenumerera på Miljonlotteriets lotter

Blir du en vinnare?

Vill du kamma hem en oförglömlig vinst? Det är hos oss det sker. Skrapa lotter för fulla muggar för att ha chans på 5 miljoner. Vi hejar på dig!

Är 5 miljoner din melodi? Om svaret blir ett sjungande ja föreslår vi att du påbörjar en prenumeration på våra Originallotter. De är perfekta för dig som diggar spännande vinstchanser varje månad.

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter varje månad för 240 kronor
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20:- tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

Just nu får du en gåva på köpet när du skrapar lotter för fulla muggar. I din tredje lottleverans skickar vi med två porslinsmuggar från Mon Amie värde 240 kronor.

 Bli lottprenumerant och får fina muggar från Mon Amie

OBS! Kampanjen är tyvärr slut

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare