Så spelar du Miljonlotteriets lott Stödhjulet

Spelregler Stödhjulet

För att spela Miljonlotteriets Stödhjulet behöver du logga in på miljonlotteriet.se och om du inte redan har ett konto börjar du med att skapa ett.

Välj verksamhet
Spela Stödhjulet genom att välja vilken del av IOGT-NTO som du vill stötta genom att snurra på hjulet. När du har valt klart klickar du på knappen ”Välj ändamål”.

Välj dina siffror
Du väljer därefter vilka sju nummer du vill att din rad ska bestå av. Du kan delta med 1–3 rader varje vecka. En rad kostar 50 kronor per vecka och du betalar med kort.

Prenumeration utan bindningstid
Den eller de rader du valt är nu en tillsvidareprenumeration utan bindningstid vilket innebär att du själv bestämmer hur lång eller kort tid du vill spela Stödhjulet men att du aktivt behöver avsluta din prenumeration när du inte längre vill köpa rader. Startar du en prenumeration efter klockan 14.00 en fredag kommer du att vara med i nästkommande fredags dragning.

Dragning på fredagar
Spelets resultat visas fredagar 20.00 och Stödhjulets resultat avgörs alltid av slumpen vilket innebär att de nummer du valt inte kommer att påverka spelets utfall. Har du köpt en rad under veckan så kommer du att kunna se resultatet fredag 20.00 och du kan efter 20.00 logga in på miljonlotteriet.se för att se vad du vunnit. Skulle du under veckan inte gå in och klicka på Hämta rader och kör igång så kommer spelet att spelas automatisk och det sker i så fall nästa fredag klockan 12.00 och eventuell vinst sätts antingen in på ditt vinstkonto eller så kontaktas du av Miljonlotteriet, detta beroende på vinstens värde.

Det här kan du vinna
Du ser veckans utfall genom att klicka på Hämta rader och kör igång. I det första hjulet ser du hur många ”rätt” nummer din rad har och du ser också vad du kan vinna på dem olika vinstnivåerna. Därefter kommer du till ett hjul som snurrar fram din eventuella vinst. Vilka nummer du valt påverkar inte utfallet utan det är alltid slumpen som avgör radens resultat och dragningens syfte är att presentera utfallet på ett spännande sätt. Se hur vinstnivåerna ser ut nedan:

0–2 rätt: 0–200:-
3 rätt: 0–500:-
4 rätt: 150–3 000:-
5 rätt: 1 000–25 000:-
6 rätt: 2 000–400 000:-
7 rätt: Chans till 10 miljoner

Så får du din vinst
När du vinner ett vinstvärde mellan 0–5 000 sätts vinsten in på ditt vinstkonto. När vinstvärdet är mellan 10 000–400 000 kontaktas du av Miljonlotteriet. Vid vinst av Chans till 10 miljoner vinner du en plats i Miljonlotteriets fördelningsdragning vilket innebär att du kommer att bjudas in till Miljonlotteriet för att delta i en dragning i vilken du är garanterad ett vinstvärde på 500 000 kronor med chans att vinna ett vinstvärde på 10 miljoner och du kommer vid vinst av Chans till 10 miljoner kontaktas av Miljonlotteriet för vidare information.

Jackpotandelar med fler vinstchanser
Förutom vinstchanserna på dina rader i spelet, genererar varje köpt rad dessutom tio andelar i Miljonlotteriets unika Jackpotdragning. Läs mer om jackpot här >>