Ge dig själv en chans att bli miljonär genom att prenumerera på skraplotten Miljonlotteriet Original.

Ge dig själv en chans till miljoner

Visste du att du kan bli serverad miljonchanser varje månad? Det är sant! Det enda du behöver göra är att prenumerera på våra Originallotter, hålla tummarna och skrapa.

Att drömmar är till för att uppfyllas vet vi på Miljonlotteriet. Därför skapade vi Miljonlotteriet Original – skraplotten vars syfte är att förverkliga drömmar. Under skrapet gömmer sig allt från bilar, resor och hus till 5 miljoner. Det spelar ingen roll om du trånar efter en ny bil, längtar bort till andra sidan jorden eller fantiserar om en lyxig pool i trädgården. Vår Originallott kan göra verklighet av just din dröm.  

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter varje månad för 240 kronor
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 20 kronor tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

OBS! Kampanjen är slut

Klicka här för att komma till en aktuell kampanj
Upptäck vår bingo
Möt våra vinnare